2012-10-14 12:15:11
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ...
Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη στην ομάδα, από το πόστο του βοηθού προπονητή αυτήν τη φορά, φανερώνει την επιθυμία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ν' αλλάξουν πολλά πράγματα στο Ρέντη.

Κυρίως αυτά που γίνονταν και δεν άρεσαν στους ιθύνοντες του συλλόγου αλλά και στους οπαδούς των ερυθρόλευκων. Ο Νικοπολίδης, που έχει πλήρη επίγνωση των πραγμάτων που περιμένει από αυτόν η ομάδα, δεν θα χάσει καιρό και θα προχωρήσει άμεσα (σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ) σε ορισμένες κινήσεις με στόχο φυσικά να δείξει η ομάδα ένα καλύτερο και πιο "φρέσκο" πρόσωπο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να κάνει από αύριο στο Ρέντη τις πρώτες του κινήσεις στην ομάδα αφού όμως πρώτα συναντηθεί και μιλήσει διεξοδικά με τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Οι πρώτες σκέψεις του Νικοπολίδη Καταρχήν ο παλαίμαχος γκολκίπερ των πρωταθλητών θα μιλήσει με τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, με τους οποίους άλλωστε υπήρξε και συμπαίκτης πριν από δύο χρόνια και αναμένεται να έχει μια σημαντική κουβέντα με τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Ιμπαγάσα, Μανιάτη και Τζιμπούρ.


Παίκτες δηλαδή που έχουν πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στην ομάδα και θα ζητήσει πράγματα που αφορούν την αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γίνουν και κάποιες τετ α τετ συναντήσεις, αφού όμως πρώτα ο Νικοπολίδης ενημερώσει τον Ζαρντίμ. Όπως τόνισε και ο ίδιος στο τετ-α-τετ που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό, αυτό που θέλει είναι αν βοηθήσει την ομάδα και όχι να θεωρήσει ο Πορτογάλος τεχνικός ότι προσπαθεί να τον "καπελώσει" και να του πάρει αρμοδιότητες στο Ρέντη.

Γι' αυτό πρόθεση του παλαίμαχου τρερματοφύλακα είναι να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή για όλα τα θέματα. Αλλωστε ο Νικοπολίδης είναι συνεργάτης του Ζαρντίμ και όχι ανταγωνιστής, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην ερυρθόλευκος γκολκίπερ στον Πορτογάλο τεχνικό στην πρώτη ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν.

Επίσης μια από τις πρώτες σκέψεις του Νικοπολίδη είναι να γίνει ένα τραπέζι στην ομάδα, με σκοπό να φτιάξει το κλίμα και να δημιουργηθεί μια σύσφιξη σχέσεων, κάτι που αν επιτευχθεί θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε αγωνιστικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό.

Οι συμβουλές στον Ζαρντίμ...

Στη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα στο Ρέντη ο Ζαρντίμ με τον νέο του βοηθό, θα γίνει εκτενής κουβέντα και για αγωνιστικά θέματα και στα πολλά αρνητικά στοιχεία που έχουν διακρίνει οι ιθύνοντες στην ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Νικοπολίδης που γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου θα "περάσει" κάποια πράγματα στον Ζαρντίμ, όπως για παράδειγμα ότι δεν είναι αποδεκτό από τον κόσμο να κερδίζει ο Ολυμπιακός τον Αστέρα με 1-0 στο Καραϊσκάκη και να προσπαθεί στο τελευταίο ημίωρο του ματς ν' αμυνθεί για να μη δεχθεί την ισοφάριση. Οτι στον Ολυμπιακό υπάρχουν απαιτήσεις (ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα) για επιθετικό ποδόσφαιρο και ότι δεν αρκεί μόνο το αποτέλεσμα...

Οτι χρειάζεται να γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα ώστε οι ερυθρόλευκοι να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, καθώς δεν μπορεί ειδικά τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός να παίζει αυτήν την μπάλα, σε ένα πρωτάθλημα που κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικό μπορεί να χαρακτηριστεί...

Όλα βέβαια θα φανούν στην πράξη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ