2012-10-13 23:44:26
Φωτογραφία για ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε ήδη το νέο του στίγμα με τις κινήσεις στις οποίες προέβη. Αφού μίλησε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και έφερε τον Αντώνη Νικοπολίδη στο λιμάνι ετοιμάζει και άλλες.

Ο κ. Μαρινάκης που ασχολείται καθημερινά και σε πολύωρη βάση με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το πρότζεκτ για μία σειρά από ενέργειες που θα βελτιώσουν αισθητά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και την εσωτερική της λειτουργία. Για αρχή συζήτησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο με τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Ακολούθως έβαλε στο πλευρό του Λεονάρντο Ζαρντίμ τον Αντώνη Νικοπολίδη ως νέο του συνεργάτη. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Ενδέχεται να υπάρξουν νέες κινήσεις ενίσχυσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα των νταμπλούχων Ελλάδας σε πρόσωπα ενώ θα υπάρξει και ένας μεταγραφικός προγραμματισμός για τον Γενάρη για το τι παίκτες μπορούν και πρέπει να αποκτηθούν.

Εκτός των άλλων επίκειται η προεδρική επίσκεψη στου Ρέντη την ερχόμενη Πέμπτη. Εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει στους παίκτες όπως το απαιτεί η περίσταση ενώ θα έχει και μία νέα συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό των ερυθρολεύκων είτε την ίδια μέρα είτε πιο πριν, ήτοι εντός της εβδομάδας που μας έρχεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ