2012-10-13 23:18:11
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
O Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο "woop.gr" και εξέφρασε την χαρά του για τη νέα μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Έχει το "άγγιγμα του Μίδα" και ό,τι πιάνει, γίνεται χρυσός Και αν ο Βασιλιάς της Φρυγίας φημιζόταν για τη σοφία, την ευσέβεια και τα πλούτη του, ο σύγχρονος Μίδας της ανοιχτής θαλάσσης φημίζεται για τη συλλογή μεταλλίων και κορυφαίων διακρίσεων!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, να αφήνει δηλαδή τους πάντες στο κατόπι του και να έχει για αντίπαλό του τον... εαυτό του.

Στο Σαντού της Κίνας κατάφερε να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και συνάμα "σφράγισε" την πρώτη θέση στην κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα 10 χ.λ. Μαραθώνιας Κολύμβησης.

Αν μη τι άλλο, ο Κερκυραίος πρωταθλητής του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο.


Αν μάλιστα είχε πάρει και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, τότε θα μιλούσαμε για ένα ονειρεμένο 2012, το οποίο θα του είχε μείνει για τα καλά ανεξίτηλο στην καρδιά του.

Ο Γιαννιώτης μίλησε για το νέο άθλο του και ενώ έξι ημέρες πριν είχε καταλάβει την 3η θέση στο Χονγκ Κονγκ, προερχόμενος από στιγμές χαλάρωσης λόγω και του πρόσφατου γάμου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν μια καλή κούρσα για μένα σήμερα στο Σαντού. Είχα χαλαρώσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και περίμενα ότι θα ήμουν καλά σε αυτούς τους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πριν μερικές μέρες βγήκα τρίτος στο Χονγκ Κονγκ και εδώ κυνήγησα τη νίκη σε έναν πολύ καλό αγώνα και κατάφερα να πάρω την πρώτη θέση των Κυπέλλων.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου και από τις εμφανίσεις μου και η χρονιά τελείωσε ιδανικά για μένα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ