2012-10-13 18:20:03
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΚΟΦΤΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ...
Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου θα «ελευθερώσει» τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η Αρσεναλ και θα ανεβάσει ένα επίπεδο τους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αγγλία.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών τόσο του Τζακ Γουίλσιρ όσο και του Αμπού Ντιαμπί κάνουν την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League να μοιάζει… άδεια στην συγκεκριμένη θέση. Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκει λύσεις στο πρόσωπο του Ισπανού Μίκελ Αρτέτα, όμως είναι δεδομένο ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» δεν μπορεί να έχει την διάρκεια που θα ήθελε ο Αλσατός τεχνικός, καθώς το να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα.

Τα ΜΜΕ της χώρας επιμένουν να κρατάνε στο… κόλπο για την Άρσεναλ τον Αργεντινό Λούκας Μπίλια της Αντερλεχτ και τον Γάλλο παίκτη της Ρεν, Γιαν Εμβιλά, ενώ βέβαιο είναι ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα φέρει ξανά τους δύο παίκτες στην επικαιρότητα των Λονδρέζων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ