2012-10-13 17:23:40
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ 31η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Euro Club Index Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της χώρας, αλλά επιβεβαιώνεται και από την αξιολόγηση που γίνεται στο εξωτερικό.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 31η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης, που έχει η Euro Club Index και παραμένουν πάνω από ομάδες όπως είναι η Λίβερπουλ και η Μαρσέιγ.

Ο Θρύλος έχει 2.853 βαθμούς, ενώ η επόμενη ελληνική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στην 73η θέση με 2.497 πόντους. Ο ΠΑΟΚ «βυθίζεται» ακόμα πιο χαμηλά, καθώς κατατάσσεται στην 92η θέση με 2.393 βαθμούς. Οσο για τους υπόλοιπους είναι ακόμα πιο μακριά και δεν υπάρχουν ούτε μέσα στις 150 ομάδες.

Στη γενική κατάταξη, η Μπαρτσελόνα παραμένει πρώτη με 4.476 βαθμούς και πίσω της βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 4.348 πόντους. Μέσα στην κορυφαία δεκάδα επίσης δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις και σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Αρσεναλ και Ντόρτμουντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ