2012-10-13 16:15:04
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΥΚΤΣΕΒΙΤΣ
Ο νεαρός μέσος της Χόφενχαϊμ, Μπόρις Βούκτσεβιτς, ο οποίος είχε τροχαίο πριν από περίπου δύο βδομάδες, έχει σταθεροποιηθεί, με την ζωή του πλέον να μην βρίσκεται σε κίνδυνο!

Το νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης, στο οποίο νοσηλεύεται ο 22χρονος μέσος, ανακοίνωσε ότι αν και παραμένει σε κόμμα, κατάφερε να ξεπεράσει την κρίσιμη φάση και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς ωστόσο να ρισκάρει κάποια άλλη πρόγνωση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Μπόρις και την οικογένειά του από τα νέα», τόνισε ο τεχνικός της Χόφενχαϊμ, Μάρκους Μπάμπελ, για να προσθέσει:

«Όλοι ελπίζαμε και ευχόμασταν να τα καταφέρει. Ξέρουμε ότι έχει δρόμο ακόμα, αλλά τα νέα μας δίνουν δύναμη και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στους στόχους μας στην Μπουντεσλίγκα».

Μετά τις εξετάσεις που του έγιναν, οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του ήταν χαμηλά. Το ατύχημά του επομένως, κατά τα φαινόμενα οφειλόταν σε κρίση υπογλυκαιμίας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ