2012-10-13 11:39:21
Φωτογραφία για Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό, με αφήνεις;
Εκπομπή μόνο για αριστερούς έκαναν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης..Οι υπόλοιποι μάλλον δεν έχουν λόγο..ούτε καν μπορούν να απαντήσουν σε όσα τους προσάπτουν..Αυτή είναι η ελληνική δημοσιογραφία του 21 αιώνα.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι βουλευτές και τα μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο θέατρο «Χυτήριο» με τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά στον Ηλία Κασιδιάρη για το «οι Συριζέοι θα τρώνε πόρτα». Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA δήλωσε μετά από μία βραδιά τρομοκρατίας και επίδειξης νταβατζιλικιού, η Χρυσή Αυγή, του 7 % προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν. Τόνισε μάλιστα πως αυτό εννοούσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης όταν είπε πως θα τρώνε πόρτα οι ανθέλληνες μαϊντανοί και οι Συριζέοι. Μάλιστα ο κ.Τατσόπουλος επεσήμανε «Θα τον παίρνουμε τηλέφωνο και θα λέμε, Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό μπορώ, θέλω να δω το Jesus Christ Superstar, με αφήνεις». Και πρόσθεσε «αυτοί θέλουν να συνηθίσουμε αυτά τα νταηλίκια και τα νταβατζιλίκια, δείχνουν στον κόσμο ότι είναι συμπαθητικοί χοντρούληδες, ωστόσο λειτουργούν με όρους συμμορίας».


 Να επισημάνουμε πως σε αυτή την άθλια εκπομπή του MEGA που κατέλυσε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και λειτουργεί με την γκεμπελική νοοτροπία..καλεσμένοι ήταν 2 βουλευτές της αριστεράς (Τατσόπουλος και Κανέλη) οι οποίοι έλεγαν ότι ήθελαν χωρίς να υπάρχει απάντηση από τους θιγόμενους.Στο τέλος και αφού είπαν και όσα είχαν να πουν,οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι,έβαλαν να μιλήσει και ένας μοναχός του Αγίου Όρους που νόμιζαν ότι θα πάει με τα νερά τους.Μόλις τους χάλασε την μονοτονία που είχαν...καθώς συμφωνούσαν σε όλα μεταξύ τους,έκλεισαν την σύνδεση με το στούντιο που ήταν καλεσμένος ο μοναχός για να κρατήσουν το "επίπεδο" της εκπομπής...Έτσι είπε ο Χασαπόπουλος στους τηλεθεατές που τον έβλεπαν.

Ο δημοσιογράφος αυτός όχι μόνο δεν σεβάστηκε αυτά που έλεγε πριν..δλδ ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου...αλλά ούτε και τους τηλεθεατές που ήθελαν να έχουν πλήρη γνώση για το θέμα και φυσικά ήθελαν να ακούσουν και τον ιερωμένο.Ο οποίος δήλωσε πως η παράσταση βάσει της θρησκείας αλλά και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας πρέπει να απαγορευθεί Τέλος,ο ιερωμένος όσο πρόλαβε τα έχωσε και στον Τατσόπουλο,(που αμέσως μόλις άκουσε τον απεσταλμένο του Αγίου Όρους..έγινε έξαλος και τον διέκοπτε συνέχεια) ...Ο μοναχός του υπενθύμισε αυτά που έγραφε στα social media ...δλδ ότι ο Κολοκοτρώνης είναι gay.. και πόσο γελοίος είναι....................................................................................Τα σχόλια δικά σας......
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ