2012-10-12 21:32:24
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΝΙΟ : ΕΓΚΛΗΜΑΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Όταν ρωτήθηκε για το ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη ανάμεσα στους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το κλάσικο την Κυριακή (7/10), ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε...διπλωματικά λέγοντας: «Απλά είναι και οι δύο από άλλο πλανήτη».

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ο «chosen 1» φαίνεται πως... αποφάσισε και επέλεξε τον συμπατριώτη του και παίκτη του στη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δήλωσε ότι ο Ρονάλντο θα πρέπει να είναι αυτός που θα βραβευθεί με τη Χρυσή Μπάλα, τονίζοντας ότι «θα είναι έγκλημα να μην την πάρει ο Κριστιάνο».

Ο Μουρίνιο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άσο των «μαδριλένων» αιτιολόγησε την επιλογή του υποστηρίζοντας: «Ο Μέσι μεγάλωσε στην ομάδα που παίζει, με τους παίκτες που παίζει τώρα. Αντίθετα, ο Κριστιάνο ήταν στην Αγγλία και ήρθε σε μία ομάδα που έχανε. Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που σκοράρει όπως ένας κλασσικός σέντερ φορ και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αν ο Κριστιάνο δεν πάρει τη Χρυσή Μπάλα, αυτό θα οφείλεται στο ότι δεν είναι συμπαθής και στο ότι δεν πουλάει καλά την εικόνα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ