2012-10-12 20:21:31
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑ !!!»
Συγκλονισμένος για τα σημερινά δημοσιεύματα ήταν ο Βασίλης καράς σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλονίκη τηλεόραση» μετά την δημοσίευση ψευδούς άρθρου.

Ο Βασίλης καράς δήλωσε ότι ουδέποτε βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ντίσελντορφ αλλά ήταν στο Ανόβερο όπου η εκδήλωση άρχισε και τελείωσε με μεγάλη επιτυχία  και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος. Η εκδήλωση είχε λάβει χώρα σε τοπικό κέντρο του Ανόβερου δυο εβδομάδες πριν.

Από όσο πιλοφορήθηκε σήμερα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λόγο του δημοσιεύματος ο ιδιοκτήτης του είπε ότι αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση του από το κέντρο κάποιοι πελάτες λογομάχησαν για ένα τραπέζι και ουδέποτε ξυλοκοπήθηκε κανένας και πόσο μάλλον ο ίδιος και ο μάνατζερ του.

Κλείνοντας την συνέντευξη είπε ότι είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στον τύπο για κακά σχόλια και ότι ήδη έχει αναλάβει ο δικηγόρος του να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προς τα blog που έχουν αναρτήσει το δημοσίευμα.
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ