2012-10-12 20:05:35
Φωτογραφία για Το συζητάει ο Βέλιτς!
Έτοιμος να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Βέλιτς, που παράλληλα αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, λόγω της βοσνιακής καταγωγής του φιλοξενήθηκε στον Novasports fm για να μιλήσει για το αποψινό ματς της εθνικής με την Βοσνία και στο περιθώριο αναφέρθηκε και στο πράσινο κεφάλαιο!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» έχουν ως εξής:

Για τον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να αλλάξει αγωνιστική εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να αλλάξουν αυτή την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι στιγμής. Ήδη στα τελευταία δύο παιχνίδια φαίνεται πως κάτι πάει να αλαλάξει. Όμως μεγάλη σημασία παίζει και η διάρκεια. Η εμφάνιση του συλλόγου και τα αποτέλεσμά του που είχε το προηγούμενο διάστημα δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας. Σίγουρα θα υπάρχουν παράπονα από τον κόσμο, όμως όταν ξεκάνει μια νέα σεζόν οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν τη προσπάθεια της ομάδας»


Για το αν θέλει να ξαναδουλέψει στον Παναθηναϊκό:

«Το θέμα είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Σε όλα τα επίπεδα πρέπει να έχει ξεκάθαρα κριτήρια, έτσι ώστε η ομάδα σε διαφορές θέσεις να έχει πολλές επιλογές που ως στόχο θα έχουν τη βελτίωση του συλλόγους. Εφόσον κάποιος επιθυμεί την παρουσία μου και θεωρεί πως μπορώ να προσφέρω, τότε από την πλευρά μου είναι συζητήσιμο».

Για τη Βοσνία και την πολύ καλή επιθετική της γραμμή:

«Αν κρίνουμε από τα δυο πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, απέναντι σε Λιχτενστάιν και Λετονία, είναι φυσικό να βγαίνει ένα τέτοιο συμπέρασμα . Άλλα και οι δυο αντίπαλοι ήταν χαμηλού επίπεδου. Πρέπει να την δούμε σε δύσκολα ματς, όπως απόψε με την Ελλάδα. Πρέπει να αποδείξει στο παιχνίδι με την Ελλάδα αν είναι όντως καλή επιθετικά. Πάρα το γεγονός πως έχει πολύ καλές μονάδες. Σίγουρα έχει πιθανότητες για να πάρει τη νίκη, άλλα μεγάλο φαβορί για εμένα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση παραμένει η Ελλάδα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επέλεγε στον αγώνα με την Ελλάδα αν ήταν εκείνος προπονητής της Βόσνιας:

«Δεν είμαι στη θέση του Σούσιτς. Ωστόσο, θεωρώ ότι μια ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα εκτός έδρας πρέπει να είναι ισορροπημένη στην άμυνα και στη επίθεση. Έχω την εντύπωση πως η έλλειψη υπομονής θα είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Βοσνίας στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Η ατομική ποιότητα της ομάδας είναι σπουδαία, όμως θα πρέπει να παίξουν καλά και ομαδικά. Η εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι πιο έμπειρη και πιο ώριμη σαν σύνολο».

Σε περίπτωση ισοπαλίας, ποια από τις δύο ομάδες στους επόμενους αγώνες θα έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει βαθμούς:

«Η εθνική Βοσνίας είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν μου έχει δείξει την ίδια σοβαρότητα που έχει δείξει η Ελλάδα».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη:

«Είναι από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας. Είναι συνώνυμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει προσφέρει πολλά σε αυτό».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ