2012-10-12 19:29:45
Φωτογραφία για ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Ένα καινούργιο πρόσωπο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη στις προπονήσεις των τμημάτων ακαδημίας του Ολυμπιακού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρίσκεται ένας Γερμανός γυμναστής, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Σάλκε!

Ο άνθρωπος της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» στον όμιλο του Champions League βρίσκεται στην Ελλάδα για διάφορα σεμινάρια και από τη στιγμή που υπάρχει στον Ολυμπιακό Γερμανός διευθυντής στην ακαδημία, ο Μπερντ Στορκ, και γνωρίζονται οι δυο τους δίνει το «παρών» αυτές τις ημέρες στο Ρέντη. Όπερ σημαίνει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει έρθει για να... μείνει.

Πάντως η εικόνα που έχει μείνει στους ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού, μέχρι τώρα, είναι πως κάνει αρκετά καλή δουλειά ο συγκεκριμένος γυμναστής. Βέβαια να σημειωθεί πως έχει προπονήσει μόνο τα παιδιά που ήταν στο Ρέντη αυτές τις ημέρες για διπλές προπονήσεις, καθώς το απόγευμα απλώς παρακολουθούσε τις προπονήσεις που έκανε ο Μπερντ Στορκ.

Όπως όλα δείχνουν, ο γυμναστής της Σάλκε θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» στο Ρέντη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Γερμανία και θα επιστρέψει στην ομάδα του, εάν και εφόσον θα έχουν ολοκληρωθεί τα σεμινάρια τα οποία παρακολουθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ