2012-10-12 18:03:09
Φωτογραφία για Στερνή του γνώση δεν σ' έχει τώρα;
Καλοδεχούμενος ο νέος επενδυτής στην ΑΕΚ, σχολίασε ο Λίνεν στην παρουσίασή του. Πριν από μερικά χρόνια, πάντως, άλλα έλεγε όταν είχε αποχωρήσει κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό..

Τι ακριβώς δήλωσε σήμερα ο Γερμανός τεχνικός για τον Βιντιάδη και το ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ; Διαβάστε... "Φυσικά και έχω μιλήσει με τον πρόεδρο αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Αν είναι να έρθει κάποιος ευχαρίστως να έρθει για να βοηθήσει". Λογικό, θα μπορούσε να πει κάποιος, αν δεν είχε προηγούμενη εμπειρία από τον Λίνεν και το ...χουνέρι που είχε πάθει στη σύντομη θητεία του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Γερμανός είχε πιάσει Λιμάνι το καλοκαίρι του 2010 μετά από απόφαση του Κόκκαλη, που ήθελε να πουλήσει τον Ολυμπιακό εκείνο το διάστημα. Αν δεν το κατάφερνε, όμως, ο πρώην πρόεδρος των Πειραιωτών είχε σκοπό να πορευτεί με τον Λίνεν και ένα οικονομικό ρόστερ. Γι' αυτό και τον επέλεξε! Ο Μαρινάκης, όμως, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και στην πρώτη ευκαιρία έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γερμανό.


Με τον Έβαλντ, σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις που είχε δώσει εκείνο το διάστημα, να σχολιάζει: "Αν ήξερα πως όταν υπέγραφα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, στο διπλανό γραφείο γινόταν διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας, δεν θα υπέγραφα"! Τώρα που συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στην ΑΕΚ, γιατί συμφώνησε να συνεργαστεί με τους "κιτρινόμαυρους";

Είναι απίθανο, δηλαδή, να μπει ο Βιντιάδης στην ΠΑΕ και να θελήσει να αλλάξει προπονητή; Μία προοπτική που ούτε φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ούτε μπορεί να συμβεί μετά από χρόνια! Σε 15-20 μέρες μπορεί (ξαναλέμε ΜΠΟΡΕΙ- αν συμμετάσχει στην ΠΑΕ ο Βιντιάδης, αν δεν του αρέσει η δουλειά του Λίνεν και θέλει άλλον τεχνικό, αν, αν, αν...) να περάσει τα ίδια ο Γερμανός. Και, τότε, δεν θα του φταίει κανένας που δεν έβαλε μυαλό μετά την εμπειρία που είχε στον Ολυμπιακό, στην ίδια ακριβώς κατάσταση www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ