2012-10-12 17:28:02
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Θέμα χρόνου είναι να… ρολάρει ο Ολυμπιακός και να αποκτήσει ρυθμό, όπως δήλωσε στο "sport-fm.gr" ο Δημήτρης Μαυροειδής, μετά τη δύσκολη νίκη (85-81) επί της Κάχα Λαμποράλ, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας σέντερ εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για τη συνέχεια, λόγω του ποιοτικού ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία να αγωνιστεί ξανά σε ένα γεμάτο από κόσμο ΣΕΦ.

«Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη. Η Κάχα έχει δώσει επίσημα παιχνίδια και ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Είχαμε κάποια διαστήματα, αλλά είχαμε και κάποια νεκρά, τα οποία θα πρέπει να μειώσουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, όπου στη συνέχεια τόνισε πως το μόνο που λείπει από τον Ολυμπιακό, ώστε να βρει ρυθμό, είναι τα επίσημα παιχνίδια.

Επίσης, ο Έλληνας σέντερ έκανε και μία αναφορά στον κόσμο των ερυθρόλευκων, ο οποίος έδωσε βροντερό «παρών» στο πρώτο ματς της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα: «Μας βοήθησε ο κόσμος. Το περιμέναμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο και ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Μπορεί να είχαμε λίγο τρακ σε μερικές φάσεις, αλλά περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε επίσημα παιχνίδια. Ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να έρθει και να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερος κόσμος».

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ