2012-10-12 16:18:53
Φωτογραφία για Είχαν χτυπήσει και στα Χανιά οι διαρρήκτες της Κέρκυρας
Τρεις ημέρες πριν εξαρθρωθεί στην Κέρκυρα, η συμμορία των Ούγγρων διαρρηκτών που χτυπούσαν Α.Τ.Μ. και χρυσοχοεία στο νησί των Φαιάκων είχαν διαρρήξει και ένα κοσμηματοπωλείο στο Μάλεμε Χανίων! Τώρα ερευνάται αν έχουν δράσει και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Το περασμένο Σάββατο, οι τρεις νεαροί Ούγγροι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ. ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Μεσσογγή της Κέρκυρας.

Όμως, τους αντιλήφθηκαν περίοικοι και δυο από αυτούς ηλικίας 33 και 22 χρόνων συνελήφθησαν αμέσως, ενώ ένας ακόμη ομοεθνής συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι μια ημέρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει και ένα χρυσοχοείο στην πόλη της Κέρκυρας, από το οποίο είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να απενεργοποιούν τα συστήματα συναγερμού με αφρό πολυουρεθάνης, αποκάλυψε ότι οι ίδιοι είχαν παραβιάσει την προηγούμενη Τετάρτη την κεντρική είσοδο ενός κοσμηματοπωλείου σε ξενοδοχείο του Μάλεμε και είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Σε βάρος των δραστών, που ήδη προφυλακίστηκαν, ο ανακριτής Χανίων εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.
onnews
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ