2012-10-11 19:02:20
Φωτογραφία για Ο Μπερλουσκόνι θέλει Γκουαρδιόλα στη Μίλαν!
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο άνθρωπος που βλέπουν όλοι στη Μίλαν ως τον "εκλεκτό" για να τους ξαναβάλει στο δρόμο των επιτυχιών. Η πρόταση για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας και το ραντεβού με τον Γκαλιάνι στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο δύσκολη αποστολή που θα μπορούσε να αναλάβει μία ομάδα όσον αφορά στη θέση του προπονητή όμως στη Μίλαν εμφανίζονται αποφασισμένοι να "ρίξουν τη ζαριά τους".

Την ώρα που ο Μάσιμο Αλέγκρι δίνει μάχη για να διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο, την ώρα που τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις των "ροσονέρι" δεν τον ευνοούν, ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μίλαν να έχει καταλήξει στον "εκλεκτό" για να πάρει τα κλειδιά των αποδυτηριών.

Ο λόγος φυσικά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα που βρίσκεται σε μία κατάσταση... αγρανάπαυσης μετά από 4 χρόνια απίστευτων επιτυχών με τη Μπαρτσελόνα (14 τίτλοι και σούπερ θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο είχε να επιδείξει από το 2008 μέχρι το 2012 η ομάδα της Καταλωνίας), με τους Μιλανέζους να τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας τους.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Calciomercato.com", ο Μπερλουσκόνι έχει ήδη προτείνει στον Ισπανό τεχνικό ένα 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 6.000.000 ευρώ ενώ στην προσπάθειά του να τον πείσει να αποδεχτεί την προσφορά επιστρατεύει και τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Γκαλιάνι έχει κλείσει θέση για πτήση προς τη Νέα Υόρκη στο τέλος της εβδομάδας, με τον στόχο του να είναι να συναντηθεί (μακριά από τα αδιάκριτα ιταλικά βλέμματα) με τον Γκουαρδιόλα και να του μιλήσει για το σχέδιό του για τη "νέα Μίλαν".

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή του: αφενός γιατί ο Γκουαρντιόλα είναι περιζήτητος και πολλές μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τον ορέγονται εδώ και καιρό ενώ η Μίλαν έχει κάνει αρκετά βήματα προς τα πίσω το τελευταίο διάστημα με τις πωλήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών που έφεραν αισθητή αποδυνάμωση στο ρόστερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σοκ με τη Μαρίζα Κοχ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκ με τη Μαρίζα Κοχ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ