2012-10-11 17:33:46
Φωτογραφία για H απάντηση του Σάντος στον Παναθηναϊκό
Ο Φερνάντο Σάντος πριν από λίγη ώρα απάντησε στην επίθεση του Παναθηναϊκού με αφορμή τον τραυματισμό των Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου. Ξεκαθάρισε πώς ο Παναθηναϊκός ως όφειλε ΔΕΝ ενημέρωσε κανέναν στην Εθνική Ομάδα για τυχόν προβλήματα που είχαν οι δυο ποδοσφαιριστές. Είπε: "Δεν έχω βαρεθεί με αυτά. Πριν από λίγο ήρθε ένα φαξ στον Τάκη Φύσσα, που είναι φυσιολογικό, δεν παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Απλώς, για να είναι ξεκάθαρο, δεν λάβαμε πληροφόρηση πως κάποιος είχε πρόβλημα και αυτό είναι σίγουρο. Αν έχουν προβλήματα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι ομάδες πρέπει να μας το λένε.

Ύστερα, μιλάμε με τους παίκτες για να ξέρουμε πώς νιώθουν. Σε αυτή τη κουβέντα παρουσιάστηκαν 4 ποδοσφαιριστές που είπαν πως νιώθουν μεγάλη κόπωση (Νίνης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Λάζαρος). Από την δική μας την πλευρά τους προφυλάξαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Η πλειοψηφία από εσάς μπορεί να το επιβεβαιώσει. Της Δευτέρας η προπόνηση ήταν χαλαρή, αποκατάστασης.


Την Τρίτη, οι τρεις από τους τέσσερις (εκτός του Νίνη) προπονήθηκαν μόνοι τους, παρά το γεγονός πως ήθελαν να κάνουν ομαδικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη στην άσκηση της τακτική ο Λάζαρος μου είπε για την ενόχληση που είχε, σταμάτησε την προπόνηση και πήγε για εξετάσεις. Μου είπαν πως χρειάζεται ξεκούραση και με την Σλοβακία θα ήταν διαθέσιμος. Θεωρώ πως είναι καλύτερο να ξεκουραστεί για να μην τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε προσοχή για τους ποδοσφαιριστές και τους συλλόγους τους. Ο Βύντρα θέλει συνέχεια να προπονείται. Μίλησα και με τον Μανιάτη και μου είπαν πως αισθάνονται καλά. το ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν προπονούμαστε περισσότερο από 90'. Διατηρούμε την φυσική κατάσταση και δουλεύουμε στην τακτική. Τώρα ξέρετε και εσείς τι συνέβη".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έσωσε το «Σωτηρία»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έσωσε το «Σωτηρία»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ