2012-10-11 16:46:02
Φωτογραφία για Έκθεση Αυτοκίνηση 2012 20-28 Οκτωβρίου
Λίγες μόνον ημέρες έμειναν για να ανοίξει τις πύλες της η ΄΄Αυτοκίνηση 2012΄΄, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που θα φιλοξενηθεί από τις 20-28 Οκτωβρίου στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού.

Λίγες μέρες έμειναν, πριν οι φίλοι της αυτοκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας και όλα τα νέα μοντέλα που θα οδηγήσουμε το 2013!

Θυμίζουμε πως δυναμική παρουσία στην ΄΄Αυτοκίνηση 2012΄΄ - η οποία τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων - θα έχουν όλες οι εταιρίες, οι οποίες σε μια έκταση μεγαλύτερη από 7000 τ.μ. θα εκθέσουν ό,τι πιο νέο αλλά και ό,τι πιο οικονομικά... φιλικό προς τον Ελληνα καταναλωτή.

Πετρελαιοκίνηση, νέοι οικονομικοί κινητήρες βενζίνης, υβριδική τεχνολογία αλλά και προτάσεις ... LPG, θα είναι μερικά από τα «θέματα τεχνολογίας» που θα καλύψει η ΄΄Αυτοκίνηση 2012΄΄.


Όμως η θεματολογία της έκθεσης δεν θα αρκεστεί μόνον σε αυτά.

Μια σειρά από πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το μοναδικό «ζωντανό» crash test που θα πργματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, αλλά και θέματα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε και τα test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες σε όλα τα μοντέλα της αρεσκείας τους.

Τιμές Εισιτηρίων

Για τους ενήλικους: 7 ευρώ

Για φοιτητές, άνεργους και συνοδευόμενα παιδιά: 3.50 ευρώ.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:30 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

peritroxon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ