2012-10-11 14:30:06
Φωτογραφία για Τα... εμπόδια για Κατσουράνη
Ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού και υπάρχουν μερικά (μικρά) εμπόδια για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος υποδέχτηκε στα γραφεία τους μάνατζερ Γιάννη Εμμανουηλίδη και Γιώργο Παθιακάκη με παρουσία της δικηγόρου της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και του Γιώργου Στάμου για τα οικονομικά θέματα.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να δώσει στον Κατσουράνη 200.000 ευρώ  από τα 400.000 ευρώ που περιλαμβάνει το συμβόλαιό του ως τον Δεκέμβριο, αλλά και να γίνει διακανονισμός για τα 450.000 που του χρωστάει το τριφύλλι από πέρσι.

Οι εκπρόσωποι του διεθνή παίκτη απάντησαν θετικά και έθεσαν επί τάπητος τα μπόνους συμμετοχών που προβλέπει το συμβόλαιο του Κατσουράνη, συνολικού ύψους 600.000 ευρώ, με τον παίκτη να αξιώνει τα 200.000 ευρώ.

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν συμφώνησαν και αποφάσισαν να τα ξαναπούν για να βρουν μια λύση. Πάντως, αν ο Κατσουράνης δεν βρει ομάδα ως τον Ιανουάριο, θα του δοθούν και τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ που προβλέπονται από το συμβόλαιό του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ