2012-10-11 13:16:18
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΟ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ
Σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα θέλει ο Στέφενς να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του τη σημερινή (18:00) φιλική αναμέτρηση της Σάλκε με αντίπαλο την Όμπερχαουζεν.

Η τελευταία βρίσκεται πλέον στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, όμως ο Ολλανδός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δεν θέλει οι παίκτες του να υποτιμήσουν το συγκρότημα του Πίτερ Κούνκελ.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ελάχιστα με τη Σάλκε να τεστάρουν τις δυνάμεις του, ενώ πιθανότατα να προωθηθούν κάποια πρόσωπα από την ομάδα νέων για την αναμέτρηση.

Τα μεγάλα αστέρια της Σάλκε άλλωστε απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με τον Στέφενς να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία προκειμένου να κρατήσει φορμαρισμένη την ομάδα του.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει πιθανότατα ο Τίμο Χίλντεμπραντ, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές της χρονιάς και επανέρχεται σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ