2012-10-11 12:50:21
Φωτογραφία για Περονόσπορος στην Εθνική !
Περονόσπορος έπεσε στην Εθνική μας ομάδα παραμονές δύο δύσκολων αγώνων, αλλά ο Φερνάντο Σάντος είναι έτοιμος να λύσει και αυτά τα...μάγια για να πάρει η "γαλανόλευκη" τα θετικά αποτελέσματα.

Παραμονές δύο δύσκολων αγώνων στη Εθνική μας ομάδα έπεσε περονόσπορος και οι τραυματισμοί δεν λένε να την αφήσουν να προετοιμαστεί με την ησυχία της.

Μπορεί στα παιχνίδια με Λετονία και με Λιθουανία να μην φάνηκαν πολύ οι απουσίες των Σαλπιγγίδη και Σαμαρά (μόνο στο δεύτερο απουσίασε), αλλά τα παιχνίδια με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία είναι σαφώς πιο δύσκολα, ίσως τα πιο κρίσιμα στον όμιλο.

Στα παιχνίδια με Λετονία και Λιθουανία λοιπόν η μεγαλύτερη απώλεια για την Εθνική μας ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσε να είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Στο δεύτερο ματς αυτό με την Λιθουανία ο Φερναντο Σάντος δεν είχε στην διάθεσή του και τον Σαμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Λετονία στην ωμοπλάτη και βγήκε νοκ άουτ για ένα μήνα.


Και στις δύο περιπτώσεις ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός είχε τις λύσεις και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τους έξι βαθμούς παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα δύο αυτά παιχνίδια δεν αγωνίστηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος δεν είχε συμφωνήσει ακόμη με την Αγγλική Φούλαμ.

Τώρα η Εθνική μας ομάδα έχει μπροστά της τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια στον όμιλο με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία και το πρόβλημα μετατοπίζεται από την επιθετική γραμμή στην αμυντική εκεί που είναι και το μεγάλο όπλο της "γαλανόλευκης" το οποίο τόσα καλά σχόλια που έχει ακούσει από τους ξένους τεχνικούς...ματιάστικε!

Τα προβλήματα για την "γαλανόλευκη" φάνηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα που ο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ναι μεν η επιθετική γραμμή δυνάμωσε με την επιστροφή του Σαλπιγγίδη, αλλά και του Σαμαρά που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ωστόσο νοκ άουτ τέθηκαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Χολέμπας.

Οι δύο παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα στις ομάδες τους και κατ' επέκταση στην Εθνική ομάδα. Σίγουρα η απουσία του Παπαδόπουλου είναι αρκετά σημαντική κυρίως για το ματς με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την περασμένη Κυριακή ο Σάντος έκανε αλλαγές στην αποστολή καλώντας τους Χιστοδουλόπουλο και Τζαβέλλα στην θέση του Παπαδόπουλου και του Χολέμπας.

Όμως ούτε εκεί τα πράγματα πήγαν καλά. Ο Χριστοδουλόπουλος είχε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο από το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, ενώ ο Τζαβέλλας ήρθε στη Αθήνα με γρίπη.

Και αν οι εξετάσεις του Τζαβέλλα ήταν ικανοποιητικές και έτσι ο παίκτης είναι στην αποστολή δεν έγινε το ίδιο και με τον Χιστοδουλόπουλο ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του ο Φωτάκης στην Εθνική.

Σαν να μην έφταναν αυτά τελευταίο "θύμα" ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος υπέστη θλάση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Όλα αυτά σίγουρα δεν άφησαν την ομάδα να προπονηθεί ό
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ