2012-10-11 10:50:32
Φωτογραφία για ΛΑΜΠΕ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Ματσιέι Λάμπε μίλησε στο gazzetta.gr για την αποψινή «μάχη» του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ και όπως τόνισε στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να… εκπλήξουν τους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος σέντερ των Βάσκων μίλησε στο gazzetta.gr για την αποψινή (21:00, ΝS2) «μάχη» των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος με την παρέα του.OΠολωνός σέντερ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν είμαι μόνο ο Σπανούλης ενώ επισήμανε πως η Κάχα Λαμποράλ ετοιμάζει εκπλήξεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό;

«Παίζουμε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και μάλιστα στην έδρα τους. Οπότε δεν υπάρχουν μυστικά, παρά μόνο ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να νικήσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης και για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θέλουμε να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να σας πω τι έχουμε σχεδιάσει, θα φανούν όλα στο παρκέ. Αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και κυρίως τα ριμπάουντ».


Ο έλεγχος του ρυθμού σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε τον Σπανούλη;

«Το ακούω εδώ και μέρες αυτό. Ναι, ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι όλος ο Ολυμπιακός. Πέρσι αυτή η ομάδα έφτασε στην κορυφή της Ευρωλίγκας, οπότε δεν μπορεί να το κατάφερε με έναν παίκτη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύνολο, μια ομάδα που παίζει ο ένας για τον άλλον, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι είτε ο Σπανούλης είναι στο παρκέ, είτε όχι. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε τον ρυθμό του ματς στα χέρια μας».

Η χρονιά δεν έχει αρχίσει καλά για εσάς. Έχετε πολλούς τραυματισμούς. Το γεγονός αυτό σας έχει αποσυντονίσει; Υπάρχει εκνευρισμός στην ομάδα;

«Ακριβώς έτσι είναι. Υπάρχει ένας μικρός εκνευρισμός, δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε, αλλά τώρα δεν το σκεφτόμαστε. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, συνεπώς δεν χρειαζόμαστε άλλο κίνητρο. Θέλουμε να νικήσουμε και να αρχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ