2012-10-11 10:40:50
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...
Πέρυσι ο Θρύλος έφτασε στην κορυφή εκπλήσσοντας τους πάντες. Φέτος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης που όλοι θέλουν να εκθρονίσουν.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει απόψε την προσπάθεια υπεράσπισης του πολύτιμου τίτλου της Ευρωλίγκας υποδεχόμενος στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ (21:00, Novasports 2).

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά πως φέτος ο πήχης έχει τοποθετηθεί ψηλότερα και είναι όλοι αποφσισμένοι να υπερασπιστούν αυτό που με τόσο κόπο και προσπάθεια κατέκτησαν. Πέρυσι στην αντίστοιχη χρονική περίοδο της σεζόν πολλοί αμφέβαλαν αν οι παίκτες του Ολυμπιακού και τα... "μωρά του Ντούντα" θα φτάσουν στο Top 16. Φέτος τα "παιδιά που έγιναν άντρες" έχουν χάσει μεν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και οι αντίπαλοί τους θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι, αλλά έχουν ένα όπλο που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια: την ομοιογένεια, απόρροια της διατήρησης του κορμού, αλλά και την αυτοπεποίθηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από την πλευρά του, ξέρει πως η ομάδα του δεν είναι 100% έτοιμη
. Πράγμα φυσιολογικό, από τη στιγμή που έχει δώσει μόνο ένα επίσημο ματς, αυτό του Κυπέλλου με τη Νέα Κηφισιά. Ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που-καλώς ή κακώς-θα τεθεί αργά ή γρήγορα σε διαδικασία σύγκρισης με τον άνθρωπο που οδήγησε τον Θρύλο στους δύο του ευρωπαϊκούς τίτλους, υπολογίζει στον Έισι Λο, που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα. Αντίθετα, την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή της μιας εκ των δύο προσθηκών, του Στράτου Περπέρογλου, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μαυροειδή που είναι πανέτοιμος.

Μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό είναι η παρουσία του κόσμου. Η περσινή ομάδα πέρα από δύο μεγάλους τίτλους κέρδισε και την εμπιστοσύνη των οπαδών της, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών», αλλά και παράλληλα μία… απάντηση στην Ευρωλίγκα που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις ομάδες που δεν έχουν μεγάλο μέσο όρο εισιτηρίων και διαθέτουν εγγυημένα συμβόλαια.

Ο λαός του Θρύλου θα είναι δίπλα στον Βασιλιά να ξεκινήσουν μαζί τη νέα περιπέτεια και να φτάσουν παρέα στο Λονδίνο τον Μάιο του 2013 και την «Ο2 Arena»…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ