2012-10-11 01:09:03
Φωτογραφία για Πιάτσα από νεαρές τσιγγάνες στο κέντρο του Αγρινίου
Αγρίνιο, ώρα 9:00 π.μ, περπατώντας κανείς στο κέντρο της πόλης η εικόνα που θα αντικρίσει είναι αυτή: Νεαρές τσιγγάνες προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους κυρίως σε ηλικιωμένους για μόλις λίγα ευρώ.

Η περιοχή της Παναγίας (Τσαλδάρη, Ζωοδόχου Πηγής, Σουλίου) και τα γύρω σοκάκια, προσφέρονται πρωί πρωί για τόπο ερωτικής συνεύρεσης.

Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη λένε κάτοικοι και επαγγελματίες τις περιοχής, που καθημερινά γίνονται μάρτυρες αυτής της υπαίθριας πορνείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μεγέθους της κατάστασης είναι η μαρτυρία ενός επαγγελματία που διατηρεί καφετέρια στην περιοχή: "Πριν λίγες μέρες μια από τις τσιγγάνες "έψηνε" έναν ηλικιωμένο για πάνω από μισή ώρα έξω από την εκκλησία της Παναγίας, λίγη ώρα αργότερα φαίνεται ότι η "προσπάθεια" απέδωσε και ο ηλικιωμένος προφασιζόμενος ότι ήθελε να χρησιμοποίησει την τουαλέτα του καταστήματος εισήλθε στο μαγαζί, δύο λεπτά αργότερα νεαρή τσιγγάνα μπήκε στο κατάστημα και τον ακολούθησε στην τουαλέτα... έμεινα έκπληκτος και φυσικά τους έδιωξα".

Αυτό δήλωσε στο cityVoice.gr ο επαγγελματίας  ο οποίος μίλησε για ένα από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στην περιοχή.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα ATM που δίνει λεφτά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα ATM που δίνει λεφτά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ