2012-10-10 20:42:38
Φωτογραφία για Δύο βδομάδες εκτός ο Βύντρα
Άσχημα τα νέα αναφορικά με την αποχώρηση του Λουκά Βύντρα από την προπόνηση της Εθνικής. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου 15 χάνοντας σίγουρα τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία, αλλά και αυτά με Άρη και Λάτσιο με τους «πράσινους».

Δεν προλαβαίνουμε να πούμε για την ατυχία της Εθνικής με τα συνεχή προβλήματα λίγο πριν τα σημαντικά ματς με Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έρχονται και νέα. Συγκεκριμένα και ενώ όπως είναι ήδη γνωστό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι εκτός αποστολής, λόγω ενοχλήσεων στο τετρακέφαλο, με τον Γιώργο Φωτάκη να καλείται εσπευσμένα, ενώ η παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα να είναι αμφίβολη με τον Κώστα Σταφυλίδη να κάνει προπόνηση και να περιμένει, ήρθε ΑΚΟΜΑ ένα πρόβλημα να προστεθεί, με τον Φερνάντο Σάντος να τα έχει και δικαιολογημένα με την τύχη του, καθώς βλέπει την ημέρα των γεννεθλίων του να φεύγει ο ένας παίκτης μετά τον άλλον.


Τελευταίο θέμα είναι αυτό που προέκυψε με τον Λουκά Βύντρα. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Εθνικής κάνει λόγο για απουσία 15 ημερών, αλλά θα εξεταστεί και από αυτό του Παναθηναϊκού. Αν απουσιάσει το συγκεκριμένο διάστημα δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και απέναντι σε Άρη και Λάτσιο για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η ατυχία της Εθνικής ενόψει των δύο σημαντικών αγώνων δεν έχει προηγούμενο, αλλά όλοι ελπίζουν πως η τύχη θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να βρεθεί στην Βραζιλία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόστιμο για τα πανό
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόστιμο για τα πανό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ