2012-10-10 16:36:08
Φωτογραφία για ΖΙΡΟΥ : ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ...
Με αφορμή την μικρή ως τώρα προσφορά του στην Άρσεναλ ο Ολιβιέ Ζιρού έχει δεχθεί σκληρή κριτική από τα αγγλικά ΜΜΕ, με τον Γάλλο επιθετικό των «κανονιέρηδων» να δηλώνει ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί και ότι σύντομα θα επιδείξει το καλό του πρόσωπο.

Ο νεοαποκτηθείς Γάλλος φορ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, υποστήριξε ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην Αγγλία.

Πρώτα, μίλησε για την αγγλική γλώσσα : «Μπορούσα να μιλήσω τα βασικά Αγγλικά, αλλά όχι για να συμμετέχω σε συζήτηση. Τώρα μπορώ να συνεννοηθώ σε καλύτερο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου, να καταλάβω τον προπονητή και να συνηθίσω σε μια νέα χώρα», ήταν η αρχική επισήμανση του Ζιρού για να προσθέσει:

«Δεν βελτιώνομαι όσο γρήγορα περίμενα και ήθελα, αφού ακόμη προσπαθώ να προσαρμοστώ, όμως πιστεύω πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαι σε θέση να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ