2012-10-10 16:26:02
Φωτογραφία για Μας περνάει για ιθαγενείς ο εκπρόσωπος των ξένων συμφερόντων που αγόρασαν κοψοχρονιά την ΔΩΔΩΝΗ
Στο κόλπο με το ξεπούλημα της περιουσίας των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, τα περισσότερα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Ο οικονομικός σύμβουλος των Ρώσων που αγοράσανε κοψοχρονιά την περιουσία των Ηπειρωτών κτηνοτρόφων,κ. Ιωάννης Βιτάλης,προσπάθησε χθες με ένα μπαράζ συνεντεύξεων στα τοπικά ΜΜΕ,να μας πείσει για τις καλές τους προθέσεις.Αρχικά βάφτισε τα χρέη της simos foods υποχρεώσεις!!!«Δεν ισχύουν τα νούμερα που έχουν ακουστεί. Πρόκειται για 8,5 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 7,8 είναι εγγυημένα. Δεν είναι χρέος είναι υποχρέωση...»είπε ο αθεόφοβος!!!Με την διαφορά ότι οι επιταγές που εκκρεμούν ανέρχονται στα 9,4 εκατομμύρια και το ερώτημα ποιοι συνέχιζαν να τροφοδοτούν την εταιρία SIMOS χωρίς να καλύπτεται από τις εγγυητικές να μένει αναπάντητο...Στην συνέχεια μας αποκάλυψε πως γνωρίζει για ποιους λόγους απορρίφθηκε η πρόταση των Ενώσεων της Ηπείρου και πως η υπόθεση της πώλησης της Δωδώνης έχει κλείσει και μένουν μόνο ορισμένα διαδικαστικά θέματα για να παραδοθεί η εταιρία στην Strategic Initiatives UK LLP!!!Παραδέχθηκε δηλαδή πως η Κυβέρνηση Σαμαρά,έχει ξεπουλήσει από καιρό,την περιουσία των κτηνοτρόφων της Ηπείρου και πως μας δουλεύαν όλους επί μήνες "ψιλό γαζί"!!!Και πως να μην ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο, όταν όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί πως τα περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή γνωρίζανε με κάθε λεπτομέρεια πως οι Ρώσοι έχουν αγοράσει από καρό την ΔΩΔΩΝΗ μιας και :

- Ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΕΔ Ηπείρου Νίκος Γκόντας μόλις προχθές ανέφερε πως δεν έπρεπε οι δήμαρχοι της Ηπείρου να ζητήσουν την ακύρωση του διαγωνισμού για την πώληση της Δωδώνης και να σταθούν στο πλευρό των κτηνοτρόφων της Ηπείρου!!!Έτσι,η παράταξη του καταψήφισε την πρόταση για ακύρωση του διαγωνισμού!

-Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης,την κοπάνησε χθες από το γραφείο του, προκειμένου να μην συναντηθεί με τους κτηνοτρόφους που διαμαρτύρονταν έξω από την περιφέρεια και εξαφανίστηκε από προσώπου γης!!!

-Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό έχουν εξαφανιστεί επίσης και δεν έχουν πει ούτε μια κουβέντα για το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

-Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθανασίου,δεν θέλει λέει να τοποθετηθεί για την πώληση της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε,μιας και πρόκειται για υπόθεση επιχειρηματικού ανταγωνισμού!!!

-Λίγες ώρες μετά την διαρροή για την πώληση της Γαλακτοβιομηχανίας,εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος τύπου των Ρώσων,Γιαννιώτης δημοσιογράφος,ο οποίος είναι συνεργάτης της τοπικής εφημερίδας-"ναυαρχίδας" της δεξιάς και έχει εκλεγεί στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην Δήμο Ανατολής!Σαν έτοιμο από καιρό το παληκάρι!!!

-Nα σημειωθεί επίσης πως ο εκπρόσωπος του ΡωσοΓαλλοΒρετανοΕλληνικού ομίλου κ
. Ιωάννης Βιτάλης,εμφανίστηκε στα τοπικά κανάλια,με φόντο το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του "γαλάζιου" εκδότη Κώστα Μήτση,ο οποίος τυγχάνει και κολλητός μερικών πρωτοκλασάτων Υπουργών της Κυβέρνησης,μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήρης Αβραμόπουλος.

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ