2012-10-10 15:50:03
Φωτογραφία για Πλημμύρα στο ηλιακό χωριό - Παρέμβαση αστυνομίας & πυροσβεστικής
Φυσικό επακόλουθο ήταν, για τον πρόεδρο του Ηλιακού Χωριού Πεύκης Γιάννη Σταυρόπουλο και τους κατοίκους του οικισμού, η χθεσινοβραδινή πλημμύρα που... σημειώθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οποία βρίσκονται τα καζάνια με το ζεστό νερό που διοχετεύεται στις γύρω πολυκατοικίες.

Η διαρροή εντοπίστηκε από τους ένοικους ειδοποιήθηκε αμέσως ο πρόεδρος του Συλλόγου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Πυροσβεστική παραβίασε την πόρτα αλλά ήταν δύσκολη η επέμβασή της, λόγω της μηχανολογικής ιδιαιτερότητας που υπάρχει στον οικισμό, γι’ αυτό και έγινε προσπάθεια να ειδοποιηθεί ο υπάλληλος του πρώην ΟΕΚ (ιδιοκτήτης του οικισμού). Επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατό κλήθηκε αμέσως η Αστυνομία, η οποία και με τη σειρά της ειδοποίησε τον αρμόδιο μηχανολόγο, υπεύθυνο για τον οικισμό, ο οποίος αργά το βράδυ πλέον, με επέμβασή του, σταμάτησε τη διαρροή.

Οι κάτοικοι ανάστατοι, από το γεγονός, αγανακτισμένοι από τη συμπεριφορά της πολιτείας, αφού μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν πάρει ακόμη τα παραχωρητήριά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτά τα σοβαρά προβλήματα, μίλησαν στην κάμερα της «Θ», που βρέθηκε αμέσως στο χώρο του περιστατικού και επισήμαναν τον κίνδυνο που διατρέχουν από την εγκατάλειψη του οικισμού.


Η «Θ» επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπάλληλο του πρώην ΟΕΚ, όπως και με στέλεχος στα κεντρικά γραφεία, οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν, επειδή δεν είχαν καμία εξουσιοδότηση από τη υπηρεσία τους.

Σήμερα το απόγευμα στις 18.30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των κατοίκων για να συντονίσουν τις αντιδράσεις τους.
thessi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ