2012-10-10 15:11:03
Φωτογραφία για Βίντεο από την επιθεώρηση του Στρατηγού ΟΖΕΛ κατά μήκος των συνόρων με την Συρία!
Η ένταση με τη Συρία κλιμακώνεται με τον Στρατηγό Gen Özel να προχωρά σε επιθεώρηση των στρατιωτικών θέσεων στα σύνορα και αυξάνει την παρουσία του στρατού της Τουρκίας μετά από περιστατικό του Akçakale.

Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Necdet Özel (R) '''βλέπει '' σε εδάφη της Συρίας, όπου ενημερώθηκε από παρατηρητή στρατιώτη κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης του από τα στρατεύματα που βρίσκονται στην τουρκο-συριακά σύνορα. Φωτογραφία ευγένεια του Γενικού Επιτελείου.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Necdet Özel, μαζί με το Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων Hayri Kıvrıkoğlu, έχει επιθεωρήσει προσωπικά τα μέτρα ασφαλείας κατά μήκος των συνόρων της Συρίας σε μια εποχή που οι εντάσεις ειναι στα 'υψη στην πόλη του Akçakale της επαρχίας Şanlıurfa.

Η επιθεώρηση από τον Özel ξεκίνησε τη Δευτέρα, καθώς οι δύο διοικητές ταξίδεψαν στα Άδανα πρώτα για να επιθεωρήσεουν τα στρατεύματα στην περιοχή, τα οποία αποτελεούν μέρος της 2ης Στρατιάς του Στρατού,


Η στρατιά έχει την έδρα της στην ανατολική επαρχία της Μαλάτια και την ευθύνη της εξασφάλισης του Ιράκ και της Συρίας σύνορα της χώρας,στην ανατολική Τουρκία.

Αυθημερόν, οι διοικητές πήγαν στην Αλεξανδρέττα για ενημέρωση σχετικά με το επίπεδο της ετοιμότητας για πόλεμο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, όπως η İskenderun 39ο Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού που εξασφαλίστηκε από ναυτικές, αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις ταυτόχρονα.

Από την Τρίτη, ο Özel και η συνοδεία του προχώρησε σε Χατάι να επιθεωρήσει τις μονάδες κατά μήκος των συνόρων της Συρίας.

Ο διοικητής του 2ου Σώματος στρατού, στρατηγός Γκαλίπ Μένδη, και ο διοικητής του 39ου μηχανοποιημένη ταξιαρχία πεζικού, Γεν. Hakan Atinc, συμμετείχαν στις επισκέψεις-επιθεωρήσεις σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές.

Kilis ήταν μια άλλη στάση κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τον Αρχηγό Özel και Kıvrıkoğlu που επισκέφθηκε το Öncüpınar της μεθοριακής φρουράς.

Özel και η ομάδα του επέστρεψε στην Γκαζιαντέπ μετά την επίσκεψη Kilis και είχαν οριστεί αναμένεται να επισκεφθεί Akçakale όταν Hurriyet Daily News πήγε να εκτυπώσετε.

Η Τουρκία έχει λάβει πρόσθετες στρατιωτικές προφυλάξεις κατά πιθανές επιθέσεις από τη Συρία και και από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) στο βόρειο Ιράκ.

Τα οβιδοβόλα των 155 χιλιοστών με μεγάλη γκάμα αποστάσεων και με υψηλό ποσοστό ακρίβειας για να χτυπήσει τους στόχους, το "Fırtına" s, που διατίθενται σε συριακά σύνορα της Συρίας να προβεί σε αντίποινα όταν βόμβες πέφτουν στο τουρκικό έδαφος.

Είκοσι πέντε πολεμικά αεροπλάνα επίσης έχουν διατεθεί στο Ντιγιαρμπακίρ Στρατιωτικό Αεροδρόμιο. Τα αεροπλάνα θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων και να ακολουθούν τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία .. Είπαν ότι τα αεροπλάνα είναι F-16 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Ταυτόχρονα, πολλά στρατιωτικά οχήματα και τεθωρακισμένα κατευθύνονται σε Akçakale και τα χωριά της επαρχίας Suruç Şanlıurfa΄συμφωνα με αξιόπιστες πηγές!

trikalagr.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ