2012-10-10 14:25:05
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΝΕΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΡΕΚΟΡ!
Τη δυνατότητα να σπάσει το ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος στην ιστορία του, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει ο Ολυμπιακός, εφόσον πετύχει δύο ακόμη νίκες στα ματς με Skoda Ξάνθη και Άρη, σπάζοντας το ρεκόρ που κατέχει ο Ολυμπιακός της περιόδου 1999/00, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πέτυχαν την έκτη διαδοχική τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος ισοφάρισαν την επίδοση, που είχε να επιδείξει η αντίστοιχη ομάδα του Τροντ Σόλιντ της περιόδου 2006/07. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο, κυνηγάει στα επόμενα δύο ματς πρωταθλήματος την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ. Αυτή του καλύτερου ξεκινήματος στην ιστορία της. Κάτι το οποίο θα συμβεί, εφόσον ο Ολυμπιακός πετύχει δύο ακόμη νίκες στα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος με Skoda Ξάνθη (εντός) και Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κορυφαία επίδοση το «7Χ7» της σεζόν 1999/00


Καλύτερη επίδοση σε ξεκίνημα της ιστορίας του από καταβολής του ελληνικού πρωταθλήματος κατέχει ο Ολυμπιακός της περιόδου 1999/2000.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκείνη την σεζόν είχαν αρχίσει την κούρσα προς την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού πρωταθλήματος της νέας τους δυναστείας με επτά διαδοχικά «τρίποντα» κερδίζοντας κατά σειρά Προοδευτική (0-3), Πανιώνιο (5-0), Απόλλωνα Αθηνών (0-1), Τρίκαλα (3-1), Καβάλα (0-5), ΠΑΟΚ (4-1) και ΑΕΚ (0-2).

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι έξι πρώτες επιτεύχθηκαν με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ η έβδομη σε σειρά σημειώθηκε στο «ντεμπούτο» του Αλμπέρτο Μπιγκόν στο τιμόνι των ερυθρόλευκων απέναντι στην ΑΕΚ στις 15 Νοεμβρίου του 1999.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ