2012-10-10 13:47:29
Φωτογραφία για Αμπιντάλ, η επιστροφή νούμερο 2!
Ο Ερίκ Αμπιντάλ ξεκίνησε ασκήσεις με τη μπάλα και ετοιμάζεται για επιστροφή σε χρόνο-ρεκόρ στα γήπεδα για δεύτερη φορά, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. 

Όταν τον Μάρτιο του 2011 διαγνώστηκε όγκος στο συκώτι του Αμπιντάλ και χρειάστηκε να κάνει άμεσα επέμβαση αφαίρεσης όγκου, ο άσος της Μπαρτσελόνα "τρέλανε" τους πάντες σε λιγότερο από δύο μήνες όταν πέρασε ως αλλαγή του Πουγιόλ στο 90' στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Γάλλος άσος πέρασε από νέα δοκιμασία καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ύπατος όμως ούτε αυτή τη φορά φαίνεται πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα μπορέσει να τον κρατήσει μακριά από το χορτάρι.

Ο ίδιος είχε υποσχεθεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν πως στόχος του είναι να γυρίσει στα γήπεδα πριν μπει το 2013 και όλα δείχνουν πως έχει αρκετές πιθανότητες να τηρήσει τη "δέσμευσή" του.


Εδώ και μερικές ημέρες ο άσος των "μπλαουγκράνα" δούλεψε στο προπονητικό κέντρο "Ciutat Esportiva" μαζί με τον φυσιοθεραπευτή Έμιλι Ρίκαρτ ενώ επίσης έκανε αερόβιες ασκήσεις αλλά και βόλτες σε... βουνό στο πλαίσιο της σταδιακής αποκατάστασης της φυσικής του κατάστασης.

"Σκεφτόμουν εδώ και καιρό το πότε θα αγγίξω τη μπάλα, σήμερα ήταν η πρώτη μου ημέρα και είμαι ευτυχισμένος.

Είμαι σίγουρα κουρασμένος αλλα τώρα ξεκινάει η πραγματική διαδρομή. Δεν έχω ξεχάσει πως χρησιμοποιείται η μπάλα αλλά θα πρέπει να δουλέψω λίγο στην τεχνική μου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ