2012-10-10 11:40:08
Φωτογραφία για Η... ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σε κουβέντες που είχε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με συμπαίκτες του έδειξε να κατανοεί πως ήταν κάπως... άκομψο αυτό που είπε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς κριτική στον προπονητή και φάνηκε μετανιωμένος για τον τρόπο με τον οποίο, πάνω στα νεύρα του, ενήργησε μιλώντας δημόσια.

Οπως χαρακτηριστικά έλεγε σε "πηγαδάκια" χθες ο Αλγερινός επιθετικός, όλοι στην ομάδα είναι υπεύθυνοι για την εικόνα που παρουσιάσε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει άμεσα να κάνουν κάτι για να την αλλάξουν ώστε να μπορέσουν ξέχωρα από νίκες να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο της ομάδας.

"Εμείς είμαστε υπεύθυνοι, όλοι μας και εγώ μαζί" έλεγε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", ο Τζιμπούρ που στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά συνολικά σε όλο το διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.


Ο Τζιμπούρ, όπως και όλοι στο Ρέντη, γνωρίζουν πολύ καλά πως το σημαντικό σε μια ομάδα είναι η ενότητα και η συνολική προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους για αυτό προφανώς, έχοντας ξεπεράσει και την ένταση του αγώνα, θέλησε να αλλάξει... ρότα αναφορικά με τις αιτίες της κακής εμφάνισης.

Σαφέστατα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ως προπονητής του Ολυμπιακού έχει τον πρώτο λόγο για τον τρόπο που θα παίζει η ομάδα αλλά και την ευθύνη γι' αυτό που παρουσιάζει τελικά στον αγωνιστικό χώρο, είτε είναι καλό είτε είναι άσχημο, όμως η λύση σε αυτό μετά από εμφανίσεις σαν αυτή με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι η ευθεία κριτική προς αυτόν από παίκτες της ομάδας. Κάτι που φαίνεται πως κατανόησε πολύ γρήγορα και ο ίδιος ο Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ