2012-10-10 11:30:06
Φωτογραφία για Διαπραγματεύσεις μέχρι πρωίας
Η ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον... κλεισμένο Λίνεν, και οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του συνεχίστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Παρά τα όσα έβγαιναν προς τα έξω τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την συμφωνία του Έβαλντ Λίνεν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Δημητρέλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Γερμανού προπονητή και κουβέντιασαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν λίγο μετά της 21:00, ωστόσο μετά από περίπου δύο ώρες οι δύο πλευρές αντιλήφθηκαν ότι οι συζητήσεις θα... τραβήξουν και έτσι έφυγαν από τα Σπάτα και συνέχισαν σε ένα εστιατόριο.

Οι διαπραγματεύσεις ξεπέρασαν τις πέντε ώρες, με τον Δημητρέλο να ευελπιστεί ότι θα πείσει τον μάνατζερ του Γερμανού να «κλείσουν» τη συμφωνία το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μάλιστα, στην κουβέντα συμμετείχε τηλεφωνικά και ο ίδιος ο Λίνεν, ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο. Στα θέματα που έχουν συζητηθεί είναι φυσικά το οικονομικό, αλλά και η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου όπου ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί να φέρει μαζί του έναν βοηθό.


Όλα δείχνουν ότι ο Λίνεν είναι το μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της Ένωσης, όμως όπως έχουν δείξει τα τελευταία γεγονότα, με τους κιτρινόμαυρους τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως επιθυμία των υπευθύνων της ουραγού του ελληνικού πρωταθλήματος είναι να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές σήμερα το πρωί, και αν καταστεί εφικτό να τελειώσει η υπόθεση και τυπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για αυτό εξάλλου και συνεχίστηκαν όλη νύχτα οι διαπραγματεύσεις.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ