2012-10-09 19:03:45
Φωτογραφία για Εν ψυχρώ δολοφονία στα Άσπρα Σπίτια - Παραδόθηκε ο δράστης
Παραδόθηκε ο δράστης! Παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπίων.... 

18:30... Η πρώτη (ανεπίσημη) εκτίμηση της ιατροδικαστή Aγγελικής Τσιόλα κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ενώ το πτώμα φέρει κακώσεις από κυνηγετικό όπλο. Το πιθανότερο σενάριο είναι το θύμα να δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό.

13:40... Η πρώτη λογομαχία μεταξύ θύτη-θύματος διαδραματίστηκε στον οικισμό Χάνια ενώπιον του αδελφού του νεκρού (πιθανότατα και του πατέρα) για τα σύνορα σε δύο χωράφια. Εκεί ειπώθηκε και η ανατριχιαστική φράση «ήδη μυρίζεις λιβάνι».

Ύστερα ο πατέρας κι ο αδελφός του θύματος έφυγαν για τα κτήματά τους και πέρασαν από τον τόπο του φονικού λίγα λεπτά μετά το μοιραίο συμβάν βρίσκοντας τον άτυχο 43χρονο να ξεψυχά. Οι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

13:08... Τον ιατροδικαστή περιμένουν οι Αρχές (έρχεται από την Πάτρα), για να φτάσει στον τόπο του εγκλήματος και να εξετάσει το πτώμα, ενώ στο σημείο βρίσκεται ήδη νεκροφόρα. Ο δράστης αναζητείται ακόμα 12:45...


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, καθώς ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας πιθανόν μαζί του το όπλο του φόνου, μια και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος.

Οι οικογένειες θύτη (Κ.Γ.) και θύματος (Μ.Μ.) είχαν χρόνιες διαφορές μεταξύ τους για κτηματικά θέματα. Το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί λόγω κάποιας συνοριακής διαφοράς δύο χωραφιών, για την οποία οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας είχαν διαφωνήσει έντονα αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα.

Το θύμα είχε επιστρέψει μόνιμα στο χωριό το τελευταίο διάστημα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν σε χώρους διασκέδασης σε τουριστικές περιοχές (Μύκονος, Ρόδος).

12:05... Η φράση «ήδη μυρίζεις λιβάνι» που ήχησε στα αυτιά των κατοίκων στο χωριό Ασπρα Σπίτια από έναν 54χρονο το πρωί της Τρίτης, τελικά έγινε πραγματικότητα.

Ένας 43χρονος έπεσε νεκρός από το όπλο συντοπίτη του ύστερα από καβγά που διαδραματίστηκε στη γέφυρα του Αλφειού στα Ασπρα Σπίτια, πιθανότατα για κτηματικές διαφορές.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό του τον 43χρονο, ο οποίος επέβαινε στο μηχανάκι του, και φαίνεται να τον χτύπησε με το αυτοκίνητο από πίσω και στη συνέχεια ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα.

Κάποια στιγμή ο δράστης πήρε το όπλο του (πιθανότατα κυνηγετικό) και πυροβόλησε το θύμα. Οι Αρχές καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα από το αίμα που βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε αιμόφυρτος από τον πατέρα του σε αγροτικό δρόμο, καθώς ακολουθούσε με το τρακτέρ. Το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε εγκατελελειμμένο και ο ίδιος καταζητείται καθώς κυκλοφορεί έχοντας μαζί του το όπλο του φόνου.

Οι συγχωριανοί τους μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν, ανέφεραν στην αστυνομία όσα προηγήθηκαν το πρωί μεταξύ θύτη και θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 54χρονος που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα, είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

11.22... Νεότερες πληροφορίες του www.patrisnews.com δίνουν άλλη τροπή στην είδηση της πτώσης του νεαρού σε ηλικία αναβάτη της μοτοσικλέτας...

Τα νεότερα στοιχεία κάνουν λόγο για πιθανότητα δολοφονικής ενέργειας εις βάρος του οδηγού της μοτοσικλέτας από συντοπίτη του...

11.08... Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο αναβάτης της μοτοσικλέτας είναι νεκρός.

Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν από λίγο στη γέφυρα του Αλφειού στο χωριό Ασπρα Σπίτια.

Μοτοσικλετιστής έπεσε από τη γέφυρα μέσα στον ποταμό, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μαζί με το μηχανάκι του.

Αυτή τη στιγμή η Πυροσβεστική καταβάλλει προσπάθειες ανεύρεσής του.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ