2012-10-09 17:21:03
Φωτογραφία για Κίνδυνος από φρεάτια χωρίς σχάρες στο Αγρίνιο
Ασταμάτητοι οι «κυνηγοί» μετάλλων! Έχει παραγίνει το κακό, τον τελευταίο καιρό, άγνωστοι κλέβουν τα μαντεμένια ...καπάκια των φρεατίων αποχέτευσης και σχαρωτά ομβρίων από τους δρόμους.

Στο κέντρο της πόλης το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί σε πολλούς κεντρικούς δρόμους, με αποκορύφωμα το θράσος τον επιτηδείων να εισβάλλουν πρόσφατα στον προαύλιο χώρο του 5ου Λυκείου Αγρινίου και να ξηλώσουν κάγκελα και φρεάτια.

Κάτοικοι διαμαρτύρονται καθημερινά για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες και στον Άγιο Κωνσταντίνο(fotos), με τον Δήμο να αφήνει ακάλυπτα για μέρες τα σημεία καθώς όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής η απάντηση που παίρνουν είναι πως δεν υπάρχουν σχάρες για να αντικατασταθούν οι κλεμμένες και πως πρέπει να μαζευτούν αρκετά περιστατικά προκειμένου να εγκριθεί ποσό για την αποκατάσταση τους, ενω δεν είναι λίγες και οι φορές που οι ίδιοι οι κάτοικοι τοποθετούν προστατευτικές κορδέλες για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι οι "κυνηγοί" είναι συμμορίες οι οποίοι ξηλώνουν ότι βρουν μποροστά τους προκειμένου να τα πουλήσουν.

Το φαινόμενο πάντως, δεν είναι καινούργιο, ξεκίνησε με μικροκλοπές εδώ και χρόνια, και εξελίχθηκε σε αντικείμενο δραστηριότητας ολόκληρων συμμοριών, καταλλήλως εξοπλισμένων με τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία...Ας αναλάβουν οι αρμόδιοι cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ