2012-10-09 10:43:06
Φωτογραφία για ΖΙΡΟΥ : ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ
Ο Ολιβιέ Ζιρού σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ, κάτι που γέμισε με αισιοδοξία τον Γάλλο φορ για τη συνέχεια.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα γκολ τώρα που... «έσπασε το ρόδι», ενώ για την πορεία της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League στο πρωτάθλημα τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» έχουν έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Νομίζω πως έχουμε ενδιαφέρον ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα».

Για την προσαρμογή του στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Πίστευα πως θα ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί η Premier League είναι ένα επίπεδο παραπάνω και έπρεπε να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα».

Για το τέρμα που σημείωσε εναντίον της Γουέστ Χαμ: «Νιώθω πολύ ωραία που σκόραρα το πρώτο μου γκολ, καθώς αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Νιώθω πολύ καλά στην Άρσεναλ και είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν περισσότερα τέρματα. Γιατί όχι μία ντουζίνα όπως την πρώτη μου σεζόν στην Μονπελιέ;»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λίγος σεβασμός στη ζωή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λίγος σεβασμός στη ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ