2012-10-08 19:54:19
Φωτογραφία για Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Ζόρζε Κόστα
Το ερώτημα του διαδόχου του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη δεν έχει ακόμη απαντηθεί με τον Ζόρζε Κόστα να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Ο Ζόρζε Κόστα βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την παραίτηση του Σερραίου τεχνικού.

Ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός στην περσινή χρονιά είχε οδηγήσει πέρσι την ρουμάνικη Κλουζ στο Champions League αλλά αποτέλεσε παρελθόν γιατί ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της ομάδας.

Η Κλουζ έχει αποτελέσει τον μοναδικό σταθμό του Κόστα εκτός συνόρων ενώ στην Πορτογαλία διετέλεσε προπονητής της Μπράγκα, της Ολανένσε και της Ακαντέμικ.

Μάλιστα πριν από δύο χρόνια είχε απασχολήσει και την διοίκηση του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία ενώ σαν ποδοσφαιριστής υπήρξε από τις μεγάλες μορφές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Αποτέλεσε τον φυσικό ηγέτη της Πόρτο όπου αγωνίστηκε για 15 χρόνια και υπήρξε διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.


Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης γνωρίζουνε πως το κασέ του Κόστα είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα αλλά παρόλα αυτά προτίθενται να τον προσεγγίσουν.

Το οικονομικό θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο στην συμφωνία με τον διάδοχο του Κατσαβάκη που το πιο πιθανό είναι να είναι Έλληνας.

Είτε αυτός είναι ο Γιάννης Αναστασίου με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα είτε ακόμη και ενδεχόμενη έκπληξη στο πρόσωπο του Αλέκου Αλεξανδρή.

Όσο για την περίπτωση του Μάκη Κατσαβάκη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αποδοχής της παραίτησής του.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μετά την σχετική τοποθέτηση του κ. Μάκη Κατσαβάκη στην συνέντευξη Τύπου, κάνει αποδεκτή την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ