2012-10-08 18:19:29
Φωτογραφία για Πάτρα: «Ο Αντώνης ανέβηκε στην κορυφή» - Θρήνος στην κηδεία του άτυχου 26χρονου
«Όλοι εσείς νομίζετε πως ο Αντώνης γκρεμίστηκε. Όμως δεν συνέβη αυτό. Ο Αντώνης ανέβηκε στην κορυφή. Αυτό να θυμάστε όλοι». Με αυτή τη φράση η αγαπημένη του αδελφή αποχαιρέτησε τον 26χρονο Αντώνη Καρνάρο και όλοι μαζί οι γονείς του, τα τέσσερα αδέλφια του, η αγαπημένη του αρραβωνιαστικιά Βικτωρία Δαράτου και φυσικά οι φίλοι και οι συγγενείς τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία, εκεί στην γειτονιά των Αγγέλων.

Ο δικός τους Αντώνης δεν είναι πια μαζί τους. Ο Αντώνης που τόσο αγαπούσε τις μηχανές, τα σκυλιά του και το κυνήγι, θα παραμένει όμως πάντα μέσα στην καρδιά τους και στη σκέψη τους.

Με μια φωτογραφία του επάνω στο φέρετρο και μερικά φυσίγγια, από το αγαπημένο του χόμπι, και παρκαρισμένη ακριβώς έξω από τον Αγιο Ιωάννη Πρόδρομο Παραλίας, όπου και εψάλη η εξόδιος ακολουθία, την αγαπημένη του μηχανή, πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον νεαρό που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.


Ήταν ένα παραπάτημα… ένα γλίστρημα… η κακιά στιγμή που λέμε, που ανάγκασε την οικογένειά του και τους φίλους του να είναι σήμερα βουρκωμένοι και κυρίως σοκαρισμένοι από αυτό που είχε συμβεί.

Η θλίψη ανείπωτη, ο θρήνος επώδυνος, το σοκ μεγάλο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έχασε τη ζωή του αυτός ο νέος άνθρωπος που έσφυζε από ζωή.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ζήτησε από τους γονείς και τους οικείους του να δείξουν μεγάλη δύναμη σε αυτή τη δοκιμασία που τους έδωσε ο Θεός, λέγοντάς τους πως «όλη η Πάτρα συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του παλικαριού. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι φίλοι τον Αντώνη, γιατί μέσα στην καρδιά τους ζει και εφ’ όσον υπάρχει η αγάπη κανείς δεν πεθαίνει. Είναι πλέον κοντά στο Θεό, όμως η ψυχή και το πνεύμα του είναι εδώ».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η μικρή του αδελφή η οποία με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο, αφιερώνοντάς του το αγαπημένο του τραγούδι

«Να είσαι εκεί πάντα μέσα στη ζωή μου,

τα φώτα της ν' ανάβεις κι ας μην τη ζεις μαζί μου,

αν λίγο μ' αγαπάς να είσαι εκεί,

αγάπη της ζωής μου αγάπη δυνατή».

Κατά την έξοδο της σορού του Αντώνη από την εκκλησία, οι δεκάδες φίλοι του που είχαν συγκεντρωθεί για να του πουν το τελευταίο αντίο, τον αποχαιρέτισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, με μαρσαρίσματα από μηχανάκια και αυτοκίνητα και φυσικά μπροστά, τη δική του αγαπημένη μηχανή.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αντώνης Καρνάρος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο όταν, ενώ βρισκόταν στη Βλασία για κυνήγι, την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει ένα θήραμα, έχασε την ισορροπία του και έσπασε τον αυχένα του εξαιτίας της μοιραίας πτώσης στο γκρεμό από ύψος 800 μέτρων περίπου.

patrastimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ