2012-10-08 16:25:48
Φωτογραφία για «Θέλω να μείνω για πάντα στην Τούμπα»
Ο Δώνης τον χαρακτήρισε προχθές ως την αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Ο 19χρονος Κάτσε άρπαξε την ευκαιρία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Για όλα αυτά μίλησε στην Sportday. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ατομική δουλειά που έκανε από το καλοκαίρι: « Ο προπονητής μού είχε πει στην προετοιμασία, ύστερα από τις μετρήσεις κι όλα τα σχετικά, ότι πρέπει να ασχοληθούμε ειδικά με την ενδυνάμωση κι ότι δεν θα έπαιζα τόσο πολύ στην πρώτη ομάδα. Μου είχε αναφέρει τα συν και πλην του αγωνιστικού μου στυλ. όμως όταν γυρίσαμε από την Ολλανδία άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω πρόγραμμα ενδυνάμωσης λόγω των απουσιών. Αν το έπραττα, δεν θα είχα δύναμη να παίξω στους αγώνες».

Για το ότι τρέχει ασταμάτητα στο γήπεδο: «Από μικρός ήμουν έτσι δεν είχα πολλά κιλά πάνω μου. Τώρα είμαι 60 κ. και τρέχω πολύ γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα εργομετρικά μου είναι πολύ καλά και μου επιτρέπουν να είμαι παντού μέσα στο γήπεδο. Δεν κουράζομαι όταν τρέχω και μετά πρέπει να μαρκάρω, να πασάρω ή να σουτάρω».


Για αυτό που τον «φτιάχνει» μέσα στο γήπεδο«Κατ αρχάς χαίρομαι πολύ όταν σταματώ την προσπάθεια ενός αντιπάλου και στο τέλος του παίρνω και την μπάλα. Είναι σαν να κερδίζω μία από τις πολλές μάχες ενός πολέμου»

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Σε ό.τι αφορά αυτά που πρέπει να βελτιώσω, ο προπονητής μου είναι συγκεκριμένος. Μου έχει πει να μην τρέχω άσκοπα στους χώρους, να ρυθμίσω σωστά αυτή τη διάθεσή μου και 10 να γίνομαι ολοένα και πιο ουσιαστικός. Δεν πρέπει να παρασύρομαι, το ξέρω και σιγά σιγά γίνομαι καλύτερος».

Για το αν σκέφτεται το γκολ: «Προσπαθώ, αλλά η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα στα δίχτυα. Το προσπάθησα και στον αγώνα με τον ΟΦΗ. αλλά δεν βγήκε, θέλω πολύ να πετύχω κι ένα γκολ».

Για τον Γκαρσία και το ότι καλύπτει το κενό του: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μόλις γυρίσω στον ΠΑΟΚ από την Επανομή θα παίξω κατευθείαν βασικός. Ήθελα να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ. Όμως ζω ένα όνειρο. Για μένα ο Γκαρσία είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη θέση και μαθαίνω πολλά από αυτόν και στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Για το αν χαρακτηρίζει άδικο το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ: «Βέβαια, γιατί ακυρώθηκε άδικα ένα γκολ του Φωτάκη κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαμε ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη. Επίσης δεν υπήρξε πέναλτι και αποβολή. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν έγινε. Συνεχίζουμε, όμως. με ακόμη περισσότερη διάθεση. Αυτά το γεγονότα μάς πεισμώνουν».

Για το αν έχει συζητήσει επέκταση του συμβολαίου του: «Όχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όμως εγώ θέλω να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Είμαι από τα 11 μου χρόνια στις ακαδημίες, λατρεύω αυτή την ομάδα και θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα ως μέλος αυτού του συνόλου».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εξαφάνιση του Νίκου Άγκο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εξαφάνιση του Νίκου Άγκο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ