2012-10-08 14:30:07
Φωτογραφία για «Η ΑΕΚ έχει μέλλον»
Την αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα ανακάμψει από την άσχημη θέση στην οποία βρίσκεται εξέφρασε ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε και στα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών.

Αποσπάσματα τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Μανώλης Παπαδόπουλος:

Για τα όσα είπε μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Ήδη έχω συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε κανονίσει ένα ραντεβού για να του εκφέρω την άποψη μου σχετικά με κάποια πράγματα που εγώ αντιλαμβάνομαι πως λειτουργούν λάθος. Από εκεί και πέρα αν ασπαστεί ο ίδιος κάποια από αυτά που θα του πω είναι δικό του θέμα. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η συνάντηση με το αν θα παραμείνω ή όχι στην ομάδα. Εγώ πιστεύω πως αυτά τα πράγματα που θα του επισημάνω θα μπορούσαν να βοηθήσουν».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ: «Τα προβλήματα τα διοικητικά της ΑΕΚ τα ξέρει όλος ο κόσμος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση έχει πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της που καλούνται να επωμιστούν όχι μόνο το βάρος της φανέλας αλλά και το βάρος της κατάστασης που είναι πολύ πιο δύσκολη από όλες που έχει περάσει η ομάδα
. Χρειάζεται χρόνος για να αντιληφθούν ότι όντως μπορούν να πετύχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Αν κάτσουμε κάτω και δούμε τα λάθη που έχουν κάνει και τους επισήμανε και ο Βαγγέλης (Βλάχος) κι εγώ τότε θα δούμε πως είναι μια μεγάλη αλήθεια όταν λέμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Για παράδειγμα, οι Γιάγκο και Κορδέρο είναι καλοί παίκτες αλλά νέοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μπουγαϊδης από την άλλη μπορεί να έχει παρουσία στην ομάδα έναν χρόνο αλλά εμπειρίες έχει μόνο από την Εθνική και όχι από την ΑΕΚ. Είναι διαφορετική η πίεση που έχει ένας ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο του».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ