2012-10-08 12:57:03
Φωτογραφία για «Κυνοβούλιο» αδέσποτο
Γράφει ο Βαγγέλης Ευαγγελίου 

Θέλω να γίνουμε η 1n χώρα στην Ευρώπη και πρώτοι σε ολόκληρο τον κόσμο όπου θα στειρώσουμε το «Κυνοβούλιο». Άλλωστε τώρα τελευταία η Ελλάδα φημίζεται για τη θέσπιση τολμηρών μέτρων. Ας πάρουμε άλλο ένα. Τα «αδέσποτα» για τα οποία θα γράψω στο συγκεκριμένο χρονογράφημα, ρίχνουν καθημερινά αδέσποτες σφαίρες προς πάσα κατεύθυνση με στόχο κυρίως το νου, που έλεγε και το Κατερινιώ!

Θα ήθελα το νομοσχέδιο, να έχει και συνέχεια. Όταν με το καλό στειρωθούν, να υπάρχει συμμετοχή τους σε δημόσιες εκθέσεις, κυρίως σε πλατείες. Για να βλέπει ο κόσμος αυτούς κι αυτές όπου μας έχουν καταδικάσει σε εγκλεισμό εντός του εαυτού μας, με αλυσίδες «μέρες» και αλυσίδες «νύχτες» να περιορίζουν τη δυνατότητα κίνησής μας προς την έξοδο! Που ακόμα, μας έχουν καταδικάσει σε επαναλαμβανόμενη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης της ψυχής μας. Μας την βγάζουν και εμείς την ξαναμεταφέρουμε μέσα μας έως ότου μας την ξαναβγάλουν. Μας ρίχνουν με το ζόρι, σε συνεχή έκθεση στη «μίζερη» κοινωνία. Έχουν βαλθεί να μας σπάσουν τον χαρακτήρα με χαράτσια ηλεκτροσόκ και σπεσιαλιτέ ασιτία! Αρκετά! Δεν είναι επιτραπέζιο η ψυχούλα μας..


Ο συγκεκριμένος νόμος να στειρωθεί το αδέσποτο «Κυνοβούλιό» μας, παρέχει θεωρώ σημαντικό προβάδισμα πολιτισμού της χώρας. Ευελπιστώ πως με τη βοήθεια υπογραφών και την εκστρατεία με τίτλο «Στείρωση στο Κυνοβούλιο» ο νόμος θα εφαρμοστεί άμεσα από την αρχή του 2013 (αν και γρουσούζικο μου ακούγεται). Στα πολύ θετικά σημεία του συγκεκριμένου νόμου, περιλαμβάνεται η εξαφάνιση του είδους «Πολιτικός» σε δύο γενιές από σήμερα. Αυτοί μας έχουν κατασχέσει τις ζωές, εμείς θα τους πάρουμε το δικαίωμα να φέρουν ζωή, για να την κατασ/χέσουν..

Παρακαλώ πολύ, να ευαισθητοποιηθούν εθελοντές κυνοβουλίατροι, για τη διενέργεια στειρώσεων όταν με τον καλό ψηφιστεί ο νόμος. Αδέσποτες φήμες λένε, πως κυριαρχεί σε κάθε γωνιά της χώρας, το σύνθημα: «Αυτοί στειρωμένοι, εμείς εσταυρωμένοι».

Όχι κύριοι και κυρίες πολιτικοί, η ζωή που έχω δεν είναι αδέσποτη και δεν έχει κανένας σας την κυριότητά της. Κι αν με κάνατε από ποιητή να γίνω μπόγιας, σας ευχαριστώ! Γιατί δεν κάνατε μόνο εμένα. Κάνατε μια ολόκληρη χώρα, να είναι έτοιμη να ξεχειλίσει από μπόγιες που ετοιμάζονται να κυνηγήσουν «αδέσποτα».
vaeva.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ