2012-10-08 04:27:02
Φωτογραφία για Στη φυλακή ο Βιόλα [Video]
Προβλήματα με τη δικαιοσύνη έχει ο πρώην Βραζιλιάνος άσος Βιόλα, καθώς συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο 43άχρονος, πρώην διεθνής παίκτης, οδηγήθηκε στο τμήμα το Σάο Πάολο, όπου είναι και το σπίτι του, καθώς στην οικία του βρέθηκε όπλο, αλλά και σφαίρες, χωρίς ο Βιόλα να έχει την απαραίτητη άδεια.

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερα τώρα. Τα πάντα είναι υπό διερεύνηση. Στη συνέχεια θα μιλήσω και θα μάθετε όλη την αλήθεια», είπε ο πρώην άσος.

Ο Βιόλα έχει προβλήματα με την σύζυγό του. Έχασε μάλιστα δικαστική διαμάχη μαζί της. Συγκεκριμένα, δικαστήριο δικαίωσε την γυναίκα του και με βάση την απόφαση που βγήκε, η σύζυγος του Βιόλα, αλλά και το παιδί τους, μπορούσαν να αφήσουν την κατοικία τους. Απόφαση που δεν δεχόταν ο Βιόλα. Έτσι, η γυναίκα του πήγε με την αστυνομία σπίτι τους για να εκτελεστεί η απόφαση… Με τις αρχές να ανακαλύπτουν το όπλο και τις σφαίρες στο σπίτι του Βιόλα Να αναφέρουμε πως ο 43άχρονος είχε συλληφθεί και το 2006, όταν η αστυνομία βρήκε όπλο και άλλα πυρομαχικά στο αυτοκίνητό του…

Ο βιόλα είχε φορέσει, εκτός των άλλων, τη φανέλα της Κορίνθιανς, της Παλμέιρας, της Σάντος και της Βάσκο… Έχει αγωνιστεί σε Βαλένθια και Γκαζιάντπσπορ, ενώ ήταν και μέλος της Βραζιλίας το 1994 στο Μουντιάλ, όταν και η «σελεσάο» σήκωσε την κούπα. Όπως αναμένεται η σύλληψή του πήρε διαστάσεις στη Βραζιλία…

Δείτε το σχετικό βίντεο…
pamesports
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ