2012-10-07 16:00:11
Φωτογραφία για 1O ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΜ ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ
Με αφορμή τον ερχομό του φθινοπώρου το Entouring Moto Club οργάνωσε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το 1ο Enduro Festival Μεγάρων, στο Αλεποχώρι.

Η εκδήλωση στόχο είχε να συγκεντρώσει γνωστούς και φίλους του Enduro για να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δουν από κοντά καινούριες χωμάτινες μοτοσυκλέτες, αλλά και να συμμετάσχουν σε μια “εντουροβόλτα, στην αγαπημένη εντουροπεριοχή των Μεγάρων”. και φυσικά από την χωμάτινη οργάνωση δεν μπορούσε να λείπει η ΚΤΜ.

Σε ένα καταπληκτικό πορτοκαλί περίπτερο οι φιλόξενοι άνθρωποι της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ, παρουσίασαν τις Enduro & Motocross μοτοσυκλέτες του 2013, απάντησαν σε ερωτήσεις και έλυσαν απορίες σχετικά με τις διαφορές των μοντέλων.

Οι επισκέπτες του Enduro Festival είχαν την τύχη να δουν από κοντά και τα KTM Best Deals Off Road μοτοσυκλέτες του 2012, τα οποία διατίθενται σε μοναδικές τιμές, την ολοκαίνουρια 350 Freeride, αλλά και το 200 DUKE.

Την πλήρη γκάμα των προϊόντων KTM, μοτοσυκλέτες, ανταλλακτικά, αξεσουάρ & είδη ένδυσης, μπορείτε να δείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Πλαταιών 4-6 στο Γκάζι.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ