2012-10-07 13:00:56
Φωτογραφία για Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (20:30, Novasports 1)...
Μετά την ευρωπαϊκή του εμπειρία, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30/ Novasports 1). Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τους τρεις «μεγάλους» με την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Ολυμπιακός:

Το παιχνίδι με την Άρσεναλ ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει μόνο… επιστροφές να αντιμετωπίσει, αφού Βασίλης Τοροσίδης και Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφουν και παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει και τον Μήτρογλου αλλά και τον Τζεμπούρ στο αρχικό σχήμα, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Κοντρέρας, Μοντέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και Αμπντούν.


Στη 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Αστέρας:

Από την δική του πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να αποφύγει τα περσινά δεδομένα και την βαριά ήττα με σκορ 7-2, ενώ θα προσπαθήσει να κάνει την… «ζημιά» στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σάκης Τσιώλης, είδε με ικανοποίηση τους Φούλοπ, Σανκαρέ και Πιπίνη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και να «λύνουν» τα χέρια του έμπειρου τεχνικού. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σάββας Τσαμπούρης, ενώ στην Τρίπολη έμειναν και οι Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον και Γκάμπριελ. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Κωστούλας, Φραγκουλάκης και Μπακασέτας.

Αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα, το κενό του Τσαμπούρη θα καλύψει ο Κουρμπέλης. Πιο συγκεκριμένα ο Φούλοπ θα είναι στο τέρμα, ο Κουρμπέλης δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα είναι πίσω από τον Περόνε.

Οι 20 παίκτες που επελέγησαν για την αποστολή είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής.

 http://www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ