2012-10-05 22:00:06
Φωτογραφία για BETA NEWS: Τιμοκατάλογος  των μοντέλων RR 2013
Για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον δεκαετίες, η Beta επαναφέρει στην γκάμα των μεγάλων Enduro, τους δίχρονους κινητήρες με δύο εντελώς νέα μοντέλα τα RR250 και RR300.

Οι κινητήρες τους που σχεδιάσθηκαν και εξελίχθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια από την Beta, υιοθετούν ιδιαίτερα εξελιγμένες λύσεις και ήδη αποσπούν κορυφαίες κριτικές.

Επίσης και τα τετράχρονα RR του 2013 φέρουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες προέκυψαν μέσα από την εμπλοκή της εργοστασιακής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με χαρακτηριστικότερη τη συνολική μείωση του βάρους κατά 4 κιλά.

Kατάλογος με τα λιπαντικά NILS που θα παραλαμβάνει κάθε νέος ιδιοκτήτης Beta RR 2013.Tα κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά NILS που συνιστά η Beta στην Ελλάδα, χρησιμοποιούνται από πολλές κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού (όπως και η Beta Boano) και διασφαλίζουν την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του κινητήρα.

Η αξία των λιπαντικών που θα δίνονται σαν δώρο στους νέους ιδιοκτήτες είναι 200€ ενώ η σύνθεση του 'πακέτου' διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο κινητήρα (δίχρονος – τετράχρονος).

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.betamotor.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ