2012-10-05 20:55:24
Φωτογραφία για Τα εντατικά στον Χαριτωνίδη
Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Αναστόπουλου. Πώς σκοπεύει να τον περιορίσει; διαβάστε το ρεπορτάζ του gentikoule.gr: Το δύσκολο έργο της εξαφάνισης του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος θα αναλάβει ο Λάζαρος Χαριτωνίδης με την δική του απόδοση να παίζει καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

O 23χρονος στόπερ μαζί με τον Ντένις Σόουζα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο (που δυστυχώς εκτίθεται από τα χαφ) και από την δική τους απόδοση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης.

Με τον Δώνη να παρατάσσει τον ΠΑΟΚ με το σύνηθες 4-4-2 και τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη στην επίθεση, είναι δεδομένο πως απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν. Και κυρίως στο μαρκάρισμα του «Κλάους» τον οποίο θα αναλάβει ο Λάζαρος Χαριτωνίδης. Στον Ξανθιώτη στόπερ του ΟΦΗ έγιναν εντατικά φροντιστήρια κατά την διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο φορ του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος, τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής (απόδειξη το γκολ κόντρα στον Άρη αλλά και τον Πανθρακικό).
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ