2012-10-05 09:21:47
Φωτογραφία για ΓΚΡΕΚΟ : ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ!
Ο Λεάντρο Γκρέκο άφησε ήδη πίσω του τον αγώνα με την Άρσεναλ και κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, όμως δεν μπορεί να ξεχάσει τον καταπληκτικό -όπως τον χαρακτήρισε- κόσμο του Ολυμπιακού και την στήριξή του.

Αρχικά ο Ιταλός χαφ του Ολυμπιακού σχολιάζοντας τον αγώνα με την Άρσεναλ διευκρίνισε: «Το παιχνίδι μπορούμε να το ξεχωρίσουμε σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος που ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ειδικά με την ευκαιρία που χάσαμε με τον Μασάντο. Στο Β' ημίχρονο δεν ξέρω το τι έφταιξε.

Σε αυτό το διάστημα δεν πήγαμε καλά. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ύστερα ήρθε και το άλλο τέρμα και έγινε το 3-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ».

Εκείνο που προέχει τώρα σύμφωνα με τον Γκρέκο είναι να «ξεχάσουμε τον αγώνα αυτόν. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο μας παιχνίδι. Η αρχή γίνεται με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την Ευρώπη τα δύο μεγάλα ματς είναι με την Μονπελιέ. Θα κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο μας που ήταν καταπληκτικός. Χάναμε και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν για εμάς στην βροχή. Τους περιμένουμε να μας βοηθήσουν και στην συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ