2012-10-04 23:30:50
Φωτογραφία για ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΑΡΣΕΝΑΛ U19 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U19 0-0
Συνεχίζει τις επιτυχίες η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία πήρε λευκή ισοπαλία 0-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο και ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Next Gen Series.

Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν στην πίεση των Άγγλων στο δεύτερο ημίχρονο και έμειναν όρθιοι όπως είχε συμβεί και στη Γαλλία με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς και ελπίζει πλέον βάσιμα στην πρόκριση καθώς έχει δύο εντός έδρας αγώνες στη συνέχεια του ομίλου.

Ο Μπερντ Στορκ είδε τους παίκτες του να παίζουν πολύ καλά και ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη άντεξαν στον ανεβασμένο ρυθμό και στην πίεση των Αγγλων και μάλιστα είχαν και μια σημαντική ευκαιρία στο τέλος με τον Ιωαννίδη για να φύγουν με το διπλό.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσαρλς, Μουγκάντο, Άνγκα, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Γεννάρις, Εϊσφελντ (65' Τζέφρι), Τοράλ (72 Τζεμπ), Όλσον, Γκνάμπρι, Άκπομ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος, καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (65 Παπασάβας), Βουτσιώτης, Σούκιας (65 Πασαλίδης), Λύρας, Ιωαννίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ