2012-10-04 23:16:14
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΓΑΣΑ : ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΝΠΕΛΙΕ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε δηλώσεις του στο "Olympiakos TV", έδωσε το σύνθημα για δύο νίκες στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ ενώ δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την ήττα από την Άρσεναλ.

Αναλυτικά ο Αργεντίνος μέσος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία και νομίζω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά απέναντι στην Άρσεναλ. Στο Β' ημίχρονο ήμασταν επίσης καλά μέχρι το δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας, το οποίο ειλικρινά εάν δεν είχε έρθει τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Η ομάδα έπρεπε να ψάξει την ισοπαλία την οποία δεν κατάφερε και στο τέλος ηττηθήκαμε με 3-1 αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα αν και θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μονπελιέ και εάν θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωσουμε πρέπει να κερδίσουμε και εκεί όπως και στην έδρα μας. Θα είναι δύο δύσκολα ματς αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Δια να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ιμπαγάσα πατήστε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ