2012-10-04 22:04:38
Φωτογραφία για “Δίδυμο” που πρέπει να έχει συνέχεια...
Πολλές φορές οι λύσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Στη διάρκεια της προετοιμασίας του αγώνα με την Άρσεναλ προέκυπτε από το ρεπορτάζ ότι ο Ζαρντίμ δοκίμαζε το Σιόβα για τη θέση του “κόφτη” δίπλα στο Μανιάτη. Μέχρι να δούμε την εφαρμογή του… σχεδίου στον αγωνιστικό χώρο, η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Ο προπονητής όμως που είναι κάθε μέρα με τους παίκτες έβλεπε κάτι παραπάνω από αυτά που “βλέπουμε” εμείς οι υπόλοιποι.

Ο Σιόβας όχι απλά άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής, αλλά μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Είναι αλήθεια ότι έχουμε να κάνουμε με μικρό δείγμα, αλλά επειδή η εμφάνιση αυτή έγινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες δεν έχουμε παρά να την… βιδώσουμε στο μυαλό. Ο διεθνής άσος ξέρει μπάλα -για αμυντικός πολύ- και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Παίζει με μυαλό, έχει εξαιρετική σωματοδομή η μετατόπισή του στη μεσαία γραμμή μπορεί να έχει συνέχεια.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη συγκρίνουν την περίπτωσή του με αυτή του Μανιάτη πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Όπως τότε ο Μανιάτης “κλείδωσε” για στον άξονα, έτσι και τώρα ο Σιόβας δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες. Και φυσικά αν υπάρξει τέτοια συνέχεια, τι καλύτερο για τους ερυθρόλευκους να έχουν ένα άκρως ποιοτικό και συνάμα Ελληνικό δίδυμο http://www.rednews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ