2012-10-04 20:46:05
Φωτογραφία για ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΝΤΡΑΞΛΕΡ!
Μπορεί στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ να τραυματίστηκε, όμως ο Τζούλιαν Ντράξλερ τα έκανε όλα και με το γκολ του έγινε ο πιο νεαρός Γερμανός σκόρερ στο Champions League, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Αναμφίβολα ήταν ο κορυφαίος της Σάλκε. Αρχικά ισοφάρισε, στη συνέχεια κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Χούντελαρ έδωσε το προβάδισμα στους Γερμανούς, όμως αποχώρησε τραυματίας και η Μονπελιέ πήρε τον βαθμό στο 90' (2-2)...

Ο Τζούλιαν Ντράξλερ, έγινε ο πιο νεαρός Γερμανός σκόρερ στο Champions League, καθώς βρήκε δίχτυα σε ηλικία 19 ετών και 14 ημερών, σπάζοντας το ρεκόρ του Λαρς Ρίκεν. Ο μέσος της Ντόρτμουντ τον Οκτώβριο του 1995 είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στη νίκης της Μπορούσια επί της Στεάουα (1-0) σε ηλικία 19 ετών και 100 ημερών.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει ο πιο νεαρός που συμπληρώνει 50 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα (19 ετών και 5 ημερών), δεν μπόρεσε να χαρεί το επίτευγμά του και αποχώρησε με κάταγμα στο αριστερό του χέρι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ